Dodon propune „să fim prieteni cu Rusia și Putin”: „Trebuie să lăsăm porțile deschise pentru toți”
Full Article 2 minutes read

Dodon propune „să fim prieteni cu Rusia și Putin”: „Trebuie să lăsăm porțile deschise pentru toți”

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a vorbit despre sancțiunile împotriva Rusiei și războiul în Ucraina. Dodon consideră că Rusia va rezista împotriva sancțiunilor, iar Ocidentul va pierde mai mult pe termen scurt și mediu. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Главный вопрос”, de la NTV Moldova.

„Noi vedem ce se întâmplă în unele state din Uniunea Europeană, noi vedem ce se întâmplă cu prețurile la resursele energetice și nu doar. Cel mai bine ar fi fost ca acest lucru să nu se întâmple, și sper că la o anumită etapă se va opri și se vor înțelege la masa de negocieri. Eu sper că asta se va întâmpla cât mai repede posibil”, a declarat Dodon.

Totodată, Igor Dodon, susține că Republica Moldova trebuie să fie prieten cu Rusia și cu Putin.

„Cu Rusia trebuie să prietenim. Eu am văzut câteva declarații, crimă, criminal ș.a. Știți despre ce vorbesc-șefi politici mari ai lume. Pe urmă vine timpul când trebuie să te întâlnești, criza doar va trece. Nu trebuie să cobori la aceste cuvinte. Noi trebuie să prietenim cu Rusia, cu Putin, cu Macron, cu Scholtz, cu toți trebuie să prietenim. Va trece această perioadă și trebuie să lăsăm porțile deschise pentru toți”, a mai spus Dodon.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: