Dosarul lui Petic în care este învinut de viol, trimis la rejudecare. Când va avea loc ședința
Full Article 2 minutes read

Dosarul lui Petic în care este învinut de viol, trimis la rejudecare. Când va avea loc ședința

Dosarul în care Gheorghe Petic este învinut de viol va fi reluat. Asta deși, în luna iulie, acesta a fost eliberat în urma deciziei Curții de Apel Chișinău. Mâine, 3 decembrie, la judecătoria Orhei urmează să aibă loc prima ședință de judecată. Anunțul a fost făcut de Petic pe pagina sa de Facebook.

„Tot de la început, punct și de la capăt. Mâine, către orele 11:30, invit societatea, presa, inclusiv și cea controlată de Dodon și Plahotniuc la judecătoria Orhei pentru a participa la relansarea celui mai mizerabil proces de judecată față de un om care nu s-a conformat regulilor mafiei conduse de criminalul fugar Plahotniuc, tot el Ulinici, tot el Novac”, a scris Gheorghe Petic pe Facebook.

„Am eu multă răbdare, dar și răbdarea asta are o limita”, a mai adăugat acesta.

Amintim că Gheorghe Petic a fost reținut pe 19 iulie 2018, fiind învinuit de viol. Pe 20 martie 2019, acesta a fost condamnat la trei ani și șase luni de pușcărie, cu executarea pedepsei într-un penitenciar de tip semi-închis și o amendă de 30 mii lei. Ulterior, pe 19 iulie, Petic a fost eliberat printr-o decizie a Curții de Apel Chișinău.

Precizăm că Gheorghe Petic este ofițer în rezervă și fost polițist de frontieră, care a făcut public mai multe scheme de contrabandă cu țigări.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: