Endava reconectează comunitățile IT din Bălți și Chișinău
Full Article 3 minutes read

Endava reconectează comunitățile IT din Bălți și Chișinău

Endava dă start unei noi ediții regionale a Caravanei Connect. IT. Primul eveniment din serie va avea loc la Bălți în data de 20 octombrie. Speakerii, cu o vastă experiență în domenii precum Development sau DevOps, vor aborda teme din nișa de criptografie, cloud sau code review.

La eveniment va participa și un invitat din comunitatea IT locală din Bălți și anume Valentin Mihai, Team Lead în compania PowerIT.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Național «Vasile Alecsandri», începând cu ora 18:00. Ulterior toti participanții sunt invitati la o sesiune de networking unde vor avea ocazia să interacționeze cu vorbitorii.

Participarea este gratuită, dar necesită înregistrare pe o platformă dedicată.

Evenimentul de la Chisinău va avea loc în data de 4 noiembrie, iar organizatorii promit un invitat special din domeniul Arhitecturii Tehnologiei Informației. Mai multe detalii, în curând pe pagina de facebook a companiei Endava.

Întâlnirile Connect. IT vor continua în mai multe orașe din România (Târgu Mureș, Galați, Timișoara, Iași, Pitești, Sibiu), Bulgaria (Plovdiv, Ruse, Varna), în format fizic, în fiecare zi de joi, începând cu data de 20 octombrie:
● 27 octombrie Târgu Mureș
● 3 noiembrie Plovdiv și Galați
● 4 noiembrie Chișinău
● 10 noiembrie Timișoara & Iași
● 17 noiembrie Pitești & Ruse
● 24 noiembrie Varna & Sibiu

Concept powered by Endava, Connect. IT este o serie de evenimente dedicate comunității tech cu scopul de a crea o rețea puternică de profesioniști IT din diverse domenii. Mai mult, prin intermediul Connect. IT, Endava își propune să ofere și o platformă care să faciliteze schimbul de experiențe și bune practici. Seria de evenimente va ajunge inclusiv în locațiile noi ale Endava din România, Moldova, Bulgaria.
***
Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 20 ani de experienţă în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai cunoscute branduri în industrii ca cea Financiară, Asigurări, Telecomunicaţii, Media şi Technologie, Retail şi Bunuri de consum. Prin soluţiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation, Endava îşi ajută clienţii să atingă un nivel mai ridicat de interactivitate, flexibilitate şi eficienţă.

Endava avea 11.853 de angajați în iunie 2022, localizați în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, Statele Unite al Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela. În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: