„Este un pas politic, care nu are legătură cu legea și normele”. Marina Tauber, despre privarea lui Ilan Șor de salariul de deputat
Full Article 2 minutes read

„Este un pas politic, care nu are legătură cu legea și normele”. Marina Tauber, despre privarea lui Ilan Șor de salariul de deputat

Deputata fracțiunii parlamentare a Partidului Șor, Marina Tauber, consideră că decizia Comisiei juridice numiri și imunități, de a-l priva pe Ilan Șor de salariul de parlamentar, precum și de indemnizații și compensații este una politică și nu ar avea nimic în comun cu legea și normele de drept. Contactată de NM, aceasta a precizat că până acum, fostul primar de Orhei a donat toate salariile de parlamentar și de edil. 

„Consider că în activitatea parlamentului sunt mult mai multe probleme decât cea pe care dl Albu (secretarul general al parlamentului, NM) a încercat să arate prin acest demers”, a notat Marina Tauber.

De asemenea, aceasta a scris că Ilan Șor va continua „să ajute cetățenii”.

„Cei împuterniciți să ia decizia în această situație nu au decât să procedeze așa cum vor. este evident că Ilan Șor a făcut mult mai multe în rolul său de deputat decât ceilalți, marea majoritate care pur și simplu asistă la aceste ședințe și mai mult nu fac nimic, decât să „roadă” pantalonii sau fustele și nu au spus niciun cuvânt în tot acest timp”, a mai adăugat Tauber.

Amintim că astăzi, 22 ianuarie, Comisia juridică numiri și imunități din cadrul parlamentului a aprobat, prin vot unanim, demersul secretariatului parlamentului, privind suspendarea drepturilor salariale, la indemnizații și compensații a deputatului Ilan Șor. Decizia a fost luată din cauza absenței nemotivate a acestuia de la activitățile legislativului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: