Fii informat, abonează-te la noutățile maib prin maibchatbot
Full Article 2 minutes read

Fii informat, abonează-te la noutățile maib prin maibchatbot

Vrei să fii printre primii care află despre cele mai importante evenimente, oferte noi și promoții cu premii de la maib? Abonează-te acum la noutățile băncii prin maibchatbot din platformele de mesagerie Viber sau Telegram.

E simplu și ușor! Te poți abona în doar câteva clickuri direct de pe telefon:

1.accesează platforma de mesagerie Viber sau Telegram. În câmpul de căutare introdu denumirea canalului – maibchatbot sau scanează unul dintre codurile QR de mai jos:

Fii informat, abonează-te la noutățile maib prin maibchatbot

2.apasă butonul “Start”

3.alege limba de comunicare

4.click pe butonul „Noutăți”

5.click pe butonul „Abonare”

Abonează-te și fii la curent cu ultimele noutăți bancare, beneficiind în mod regulat de ofertele exclusive lansate de maib.

Poți apela la maibchatbot pentru o gamă variată de servicii:

  • Live chat – o alternativă pentru apelurile la Contact Center 1313. Este disponibil din orice colț al lumii atât pentru clienții maib, cât și pentru cei care nu fac parte încă din comunitatea noastră;
  • notificări privind tranzacțiile efectuate cu cardul bancar maib. Pentru aceasta e necesar să treci procedura de autentificare, accesând butonul „Autentificare” și introducând codul unic primit la numărul de telefon mobil indicat la bancă;
  • utilizarea codului de rest primit în urma schimbului valutar efectuat la bancomatele cu funcția de schimb valutar.

Maibchatbot face parte din grupul de servicii maib 365, disponibile oricând și oriunde, 24/7, 365 zile pe an. Maib 365 include aplicația maibank, internet banking, serviciile de schimb valutar la bancomatele maib, rețeaua de terminale de autoservire, Contact Center 1313, serviciile p2p și t2c.

Cu maib 365 e simplu și ușor.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: