FinComBank oferă un nou serviciu: primirea transferurilor Western Union online pe card
Full Article 2 minutes read

FinComBank oferă un nou serviciu: primirea transferurilor Western Union online pe card

FinComBank a lansat o nouă opțiune în cardul serviciul Transfer Rapid Online T2C. Acum, clienții băncii, pot primi direct pe cardul său remiteri de bani, expediate prin sistemul Western Union. Serviciul T2C este disponibil pe site-ul băncii fincombank.com, în Internet Banking fincompay.com și în aplicația mobilă FinComPay.

Serviciul Transfer RAPID Online oferă un șir de avantajele, deoarece este:

  • Gratuit – nu percepem comision pentru primirea banilor pe cardul și contul FinComBank;
  • Accesibil – disponibil 24/7 oriunde te-ai afla;
  • Rapid – banii ajung instantaneu;
  • Simplu – câteva click-uri și ai primit transferul!

Mereu venim cu soluțiile digitale noi, pentru a le oferi clienților noștri serviciile bancare necesare la distanță. Știm cât de important e timpul în zilele de astăzi, de aceea, oferim oportunitatea de a alege modalitatea optimă de a primi un transfer internațional de bani. Serviciul T2C nu ține cont de programul de lucru al sucursalelor, fiind disponibil la orice oră, în orice zi, fie weekend sau zi națională de sărbătoare și poate fi accesat direct de pe smartphone”, a declarat Olga Naconecinaia, Șef Trezorerie, FinComBank.

Bucuriile mici scurtează distanțele mari, iar cei rămași acasă știu acest lucru cel mai bine. Serviciul T2C poate fi folosit pentru primirea transferului din orice țară, dacă aceasta este inclusă în lista țărilor de expediere Western Union, care numără la momentul actual peste 550.000 de puncte din peste 200 de țări ale lumii. Poți primi banii trimiși de cei dragi în lei moldovenești, euro și dolari.

Încă nu ai un card FinComBank? Deschide online un card şi folosește serviciile bancare la distanță oricând şi oriunde!

Reamintim că, prin intermediul serviciul T2C, poți primi remiteri de bani prin sistemele RIA Money Transfer, Contact și Unistream. De asemenea, FinComBank oferă posibilitate clienților diferitor bănci din țară de a primi online pe card transferurile Zolotaya Korona, folosind platformele  băncii fincombank.com, fincompay.com, aplicația mobilă FinComPay și site-ul Clickpay.md.

FinComBank – și mai aproape de cei dragi!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: