Fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Carabinieri, condamnat pentru perversiune sexuală față de un minor
Full Article 2 minutes read

Fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Carabinieri, condamnat pentru perversiune sexuală față de un minor

Fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Carabinieri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Mihail Bejan, a fost găsit vinovat de perversiune sexuală față de un minor. După un proces de judecată care a durat mai bine de trei ani, Judecătoria Chişinău l-a condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, pe un termen de probă de 5 ani, informează anticorupție.md pe 5 decembrie.

Instanţa l-a obligat pe Bejan să-i achite părţii vătămate 100.000 de lei, prejudiciu moral, şi 10. 458, cheltuieli judiciare pentru efectuarea expertizelor. Bejan nu şi-a recunoscut vina. Sentința este cu drept de atac.

Mihail Bejan a fost reținut de poliție în seara zilei de 1 februarie, într-o pădure din Chișinău. Acesta l-ar fi ademenit pe un minor în vârstă de 17 ani, propunându-i sex oral în schimbul a 50 de euro. Cazul a fost făcut public de către Jurnal TV, după ce am fost sesizați de către mama băiatului, care a povestit că, inițial, bănuitul s-a prezentat a fi un bărbat pe nume Andrian. Tânărul a înregistrat convorbirile telefonice, pe care le-a avut cu Bejan.

Mhail Bejan a ocupat funcția de șef adjunct al detașamentului cu destinație specială ALFA din cadrul SIS, în perioada în care democratul Alexandru Jizdan deținea funcția de director adjunct al SIS, scrie Jurnal TV.

El a fost plasat în arest la domiciliu, după trei luni de detenție în Penitenciarul numărul 13 din Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: