FOTO Bronz pentru Moldova, la campionatul mondial de dans din Ungaria
Full Article 50 second read

FOTO Bronz pentru Moldova, la campionatul mondial de dans din Ungaria

Republica Moldova a cucerit o medalie de bronz la Campionatul Mondial WDSF de dans sportiv, rezervat seniorilor. Competiția a avut loc la Budapesta, Ungaria, anunță Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

Potrivit sursei citate, perechea din Moldova, formată din Sergiu Maruster și Anastasia Stan, au completat podiumul la competiția mondială la proba de dans latin. Aceștia au repetat performanța de la ediția precedentă, care a fost găzduită de Chișinău, când au intrat în posesia medaliei de bronz.

Pe 13 și 14 aprilie, țara noastră va fi gazda Campionatului European, rezervat seniorilor, la proba standard, cât și a competiției europene, rezervate sportivilor sub vârsta de 21 de ani, care vor concura la proba de dans european și latin.

Cele două competiții vor fi organizate cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: