FOTO Victor Chironda a aderat la Platforma DA: „Pentru a contribui la consolidarea unei alternative pro-europene în Chișinău”
Full Article 2 minutes read

FOTO Victor Chironda a aderat la Platforma DA: „Pentru a contribui la consolidarea unei alternative pro-europene în Chișinău”

Victor Chironda a anunțat pe 13 noiembrie că a aderat la Platforma Demnitate și Adevăr (DA). Se întâmplă după ce liderul Platformei DA Dinu Plîngău a declarat că cedează mandatul obținut de formațiune în Consiliul Municipal Chișinău, în urma alegerilor locale, în favoarea lui Victor Chironda.

Într-o postare pe Facebook, Victor Chironda a anunțat că a luat hotărârea de a adera la Platforma DA. Totodată, acesta a publicat și o imagine în care apare alături de liderul formațiunii, Dinu Plîngău, și ține în mână documentul de aderare.

Am decis să ader la Platfroma DA pentru a contribui la consolidarea unei alternative pro-europene în Chișinău și în Republica Moldova”, a scris acesta.

FOTO Victor Chironda a aderat la Platforma DA: „Pentru a contribui la consolidarea unei alternative pro-europene în Chișinău”

Facebook/Victor Chironda

***

Amintim că Victor Chironda a candidat, cu suportul politic al Platformei DA, pentru funcția funcția de primar al Chișinăului la alegerile locale generale din 5 noiembrie. Acesta s-a clasat pe locul 4 în cadrul scrutinului electoral, obținând 3.82% din sufragii (10 011 de voturi). Totodată, Dinu Plîngău a anunțat, pe 13 noiembrie, că cedează mandatul obținut de Platforma DA în Consiliul Municipal Chișinău, care ar fi trebuit să fie exercitat de el, în favoarea lui Chironda. Detalii – AICI


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: