(FOTO) Sute de case din Râbnița au rămas fără gaz. A fost deteriorată o conductă subterană
Full Article 40 second read

(FOTO) Sute de case din Râbnița au rămas fără gaz. A fost deteriorată o conductă subterană

Conductă subterană de alimentare cu gaz natural din Râbnița a fost spartă de agricultorii, care săpau în câmp. Incidentul s-a produs pe 5 ianuarie în apropiere de localitatea Butuceni.

Astfel, conducta care alimenta cu gaz localitățile Butuceni, Jura și Mihailovka a fost oprită. Drept consecință, de la rețea au fost deconectați 810 consumatori casnici și 14 întreprinderi, trei dintre care sunt centralele termice ale școlilor din regiune.

Pentru a grăbi cursul lucrărilor de reparație, specialiștii au apelat la ajutorul salvatorilor.

Potrivit presei din regiune, consumatorii ar trebui să fie reconectați la conducta magistrală în cel mai scurt timp.

(FOTO) Sute de case din Râbnița au rămas fără gaz. A fost deteriorată o conductă subterană


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: