Grosu, despre Vlah: Dimineața e pro-european, la amiază pro-Turcia și seara pro-Rusia. Bașcanul: Exemplu nedemn de comportament
Full Article 2 minutes read

Grosu, despre Vlah: Dimineața e pro-european, la amiază pro-Turcia și seara pro-Rusia. Bașcanul: Exemplu nedemn de comportament

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, o acuză pe bașcanul Găgăuziei de inconsecvență politică. „Dimineața e pro-european, la amiază pro-Turcia și seara pro-Rusia” – a declarat Grosu în cadrul unei emisiuni televizate de la Prime. Replica lui Grosu nu a fost trecută cu vederea de Vlah, care îl acuză pe speaker de un comportament „iresponsabil și nedemn”.  

„Eu prefer să interacționez cu politicieni, nu cu cei acre dimineață s-au trezit pro-europeni, dar după s-au dus la o activitate în care participă celălalt vector și au devenit repede pro-est. Am respect pentru oponenții mei care sunt consecvenți. (…) Cel care dimineața e pro-european, la amiază pro-Turcia și seara la o recepție e pro-Rusia, apoi se întâlnește cu ambasadorul României și afișează o românitatea debordantă… Știți cum, interesul poartă fesul, dar eu un lucru vreau să vă spun. Și Ankara, și Bucureștiul, și alte capitale, au oameni foarte inteligenți care pot analiza și face niște concluzii”, a declarat președintele Legislativului, Igor Grosu.

Într-o reacție, Irina Vlah l-a acuzat pe speakerul Parlamentului că ar avea un „comportament iresponsabil și nedemn” de un lider politic.

„Regret că președintele Parlamentului Republicii Moldova arată întregii societăți exemple nedemne de comportament al unui lider politic. Domnul Grosu nu și-a dat seama niciodată că misiunea unui lider politic este să unească societatea, nu să-și împartă concetățenii în „oameni buni” și „oameni răi””, a scris Irina Vlah pe pagina sa de Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: