În atenția călătorilor care aleg Aeroportul Chișinău. Polițiștii de frontieră spun când pasagerii trebuie să se prezinte la aerogară 
Full Article 2 minutes read

În atenția călătorilor care aleg Aeroportul Chișinău. Polițiștii de frontieră spun când pasagerii trebuie să se prezinte la aerogară 

Reprezentanții Poliției de Frontieră solicită călătorilor să se prezinte în Aeroportul Internațional Chișinău cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate. Apelul a fost făcut pe 11 septembrie curent, în contextul măsurilor de protecție și prevenire pe linia de securitate aeroportuară.

„Intervenim cu solicitarea către Dvs. de a vă prezenta în Aeroportul Internațional Chișinău, cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate. Astfel, veți ajuta autoritățile responsabile în degajarea circulației rutiere – excluderea ambuteiajelor din fața aerogării, dar și la fluidizarea afluxului de călători, prin nepermiterea formării rândurilor la intrarea în Aeroport”, comunică Poliția de Frontieră.

Se menționează că în fiecare zi, în perioada orelor 11:00 și 14:00, sunt planificate mai multe rute odată, fapt ce condiționează aglomerația pe Aeroport.

„În aceste condiții, rugăm călătorii să își programeze venirea la Aeroport din timp, iar noi vă asigurăm că toate procedurile de trecere a frontierei de stat vor fi realizate operativ și corect”, susțin polițiștii de frontieră.

Amintim că accesul în Aeroport este permis doar pentru pasageri și personalul aeroportuar. La intrarea în Aeroport se efectuează controlul de securitate asupra persoanelor și bagajelor acestora. Totodată, fluxurile de călători sunt direcționate pe coridoare speciale.

La fel, staționarea în fața aerogării este interzisă, iar în zonă sunt efectuate patrulări zilnice atât pe Aeroport cât și în adiacentul acestuia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: