Încă o unitate modernizată Victoriabank și-a redeschis ușile

Sucursala 26, de pe strada Bănulescu Bodoni, 28/1, amplasată în centrul Chișinăului și-a redeschis ușile pe 1 iulie, a.c., acum mai modernă și mai aproape de necesitățile clientului contemporan.

Aceasta este încă o unitate modernizată după lansarea noii identități de brand Victoriabank din decembrie 2019, iar lista continuă să se extindă într-un ritm rapid și sigur.

Noul design al unității redă energia și caracterul modern al brandului și oferă un plus de confort și de accesibilitate celor peste 7000 de clienți activi, persoane fizice și juridice.

Vizitatorii unității vor fi deserviți de operatori universali, după principiul de ghișeu unic. Acesta presupune realizarea tuturor operațiunilor la același ghișeu, ceea ce permite deservirea calitativă și în timp util a clienților.

De asemenea, Sucursala este dotată cu un bancomat pentru operațiuni de retragere a banilor și alimentare a contului de card (Cash-In 24/24) și dispune de parcare.

Sucursala 26 și-a deschis pentru prima dată ușile în anul 2011 în cadrul căreia activează 20 de specialiști.
Aceasta pune la dispoziția clienților săi un spectru larg de produse și servicii bancare, de luni până vineri, între orele 8:45 și 17:00:

  • Deschiderea și deservirea conturilor curente pentru persoane fizice și juridice;
  • Deschiderea depozitelor;
  • Acordare credite persoanelor fizice și juridice;
  • Efectuarea transferurilor internaționale prin intermediul unei game largi de sisteme de remiteri de bani;
  • Deschiderea și deservirea cardurilor bancare;
  • Achitarea tuturor serviciilor comunale și a altor plăți la ghișeele băncii;
  • Operațiuni de schimb valutar;
  • Alimentarea în timp real a cardurilor bancare cu ajutorul POS-terminalelor;
  • Încasarea numerarului în conturile persoanelor juridice;
  • Consultarea gratuită și abonarea la serviciile online VB24.

victoriabank.md

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

FLYONE

Un avion de pe cursa Erevan-Chișinău a aterizat de urgență, la scurt timp după ce a decolat. Ce s-a întâmplat

Un avion al companiei FlyOne, care efectua zborul Erevan–Chișinău pe 23 iulie, a fost nevoit să revină de urgență pe aeroportul internațional „Zvartnots” din capitala Armeniei, din cauza unei defecțiuni tehnice semnalate la scurt timp după decolare.

Potrivit datelor de pe platforma Flightaware, aeronava a zburat aproape 10 cercuri deasupra aeroportului, pentru a reduce cantitatea de combustibil înainte de aterizare – o procedură standard în astfel de cazuri.

„Nu cunosc toate detaliile tehnice. Computerul de bord a indicat o anumită defecțiune. Conform procedurii, în astfel de cazuri trebuie să ne întoarcem pe aeroportul de plecare pentru o verificare suplimentară”, a declarat pentru NewsMaker Vladimir Cebotari, președintele Consiliului de Administrație al FlyOne.

Declarații similare a făcut și purtătoarea de cuvânt a Comitetului Aviației Civile din Armenia, Lilit Aghabekian, pentru presa locală: „Aeronava a decolat, însă din cauza apariției unei probleme tehnice, zborul nu a durat mult. Înainte de aterizare, avionul a survolat zona o perioadă, pentru a consuma o parte din combustibil. Dacă o aeronavă trebuie să aterizeze înainte de termen, există o cantitate de combustibil care, dacă nu este redusă, face imposibilă aterizarea. Din acest motiv, aeronavele fac cercuri în aer pentru a consuma combustibilul în exces”.

Potrivit autorităților armene, aeronava a reușit să aterizeze fără incidente, iar pasagerii sunt în afara oricărui pericol. Alte detalii nu au fost făcute publice, deocamdată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

(VIDEO) Sandu îl așteaptă pe Plahotniuc/ Conturile lui Ceban, blocate?/ Transnistria, aliniată normelor UE

Cele mai importante știri din Moldova și din lume în noua ediție NewsMaker!
Subiectele ediției:
— Scandal la Curtea de Apel Chișinău. Lungu luat cu ambulanța, după cearta cu poliția
— Ceban, despre eventuala blocare a conturilor sale bancare: un derapaj
— Ceban va candida la alegeri, dar nu lasă primăria pentru Parlament
— Sandu, despre reținerea lui Plahotniuc: după șase ani avem și noutăți bune
— Noul vicepremier pentru reintegrare a fost oficial învestit în funcție
Abonați-vă la NewsMaker – cele mai actuale știri fără cenzură.
Nu uitați să apăsați pe clopoțel pentru a nu rata noile ediții: zilnic, la 15:00 și 19:00, de luni până vineri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Moldova 1

Exerciții militare cu trageri asupra țintelor aeriene în regiunea transnistreană? Reacția Chișinăului

Militarii din regiunea transnistreană ar fi organizat în noapte de 22 spre 23 iulie exerciții cu trageri asupra unor ținte aeriene. Pe rețelele sociale au fost publicate mai multe imagini care surprind aplicațiile. Presa din stânga Nistrului nu a publicat nicio informație despre aceste exerciții. Între timp, vicepremierul pentru Reintegrare, Roman Roșca, a spus că urmează să se documenteze, transmite Moldova 1.

Totodată, consultanta principală a Biroului Politici de Reintegrare, Mariana Sarî, a menționat că acțiunile au avut loc în afara Zonei de Securitate, iar autoritățile constituționale nu au fost anunțate despre aceste exerciții.

Alexandru Flenchea, fostul viceprim-ministru pentru Reintegrare, a catalogat acțiunile ca fiind ilegale, iar miezul problemei este prezența ilegală a militarilor străini pe teritoriul Republicii Moldova.

Amintim că, pe 12 iunie, au mai fost desfășurate exerciții militare, organizate de structurile nerecunoscute de la Tiraspol și trupele Grupului Operativ al Trupelor Ruse staționate ilegal pe teritoriul țării. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a declarat atunci că acestea reprezintă o provocare și o încercare de a distrage atenția de la alte probleme serioase prin care trece regiunea din stânga Nistrului.

socialistii.md

„Moldova nu mai e grădina înfloritoare de altădată”: protest presărat cu promisiuni electorale, la Ministerul Agriculturii. Reacție

Simpatizanți, membri și deputați ai Partidului Socialiștilor au ieșit, din nou, în stradă. De această dată, manifestații au protestat, în frunte cu fostul președinte socialist Igor Dodon – în fața sediului Ministerului Agriculturii. Mulțimea a acuzat conducerea instituției că ar fi promovat politici care au „distrus sistemic sectorul agricol”. Nu au lipsit nici promisiunile electorale. Contactați, reprezentanții MAIA au declarat pentru NM că protestul are „caracter electoral” și că nu comentează acțiunile socialiștilor, dar rămâne, în schimb, „alături de fermieri”.

„Din cauza politicii ineficiente și a aventurilor geopolitice ale PAS și ale oamenilor numiți de ei, sectorul agricol a ajuns în pragul falimentului. Fermierii au pierdut piețele tradiționale de desfacere, iar autoritățile nu oferă mecanisme reale de sprijin. În plin sezon agricol, rafturile magazinelor sunt pline de produse de import, în timp ce produsele autohtone nu ajung să fie comercializate”, a declarat liderul socialiștilor, Igor Dodon.

Vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea, a acuzat la rândul său guvernarea de presiuni asupra agricultorilor: „Cei care i-au adus la putere sunt astăzi persecutați. Fermierii nu mai pot veni în centrul Chișinăului să-și ceară drepturile fără să fie intimidați. Regimul actual acționează exclusiv în favoarea băncilor. Avem cele mai scumpe credite pentru agricultură, iar agricultorii părăsesc țara fiindcă nu au acces la finanțare”.

Liderul PSRM, Igor Dodon, care în ajun a anunțat, alături de alte trei partide politice că merge în bloc la parlamentare, susține că lucrurile în sectorul agricol „poate și trebuie să fie schimbate”. Acesta susține că „noua guvernare” care va fi formată după alegerile din septembrie „va reda agriculturii statutul de ramură strategică”. În final, manifestații au cerut demisia guvernării PAS.

Contactată pentru un comentariu, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Daniela Turculeț, a calificat protestul socialiștilor drept o acțiune „cu caracter electoral”.

„Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare nu comentează acțiunile și declarațiile formațiunilor politice. Cert este că ministerul este alături de fermieri și investește în sporirea competitivității fermierilor. În ultimii ani, Guvernul Republicii Moldova a direcționat circa 6 miliarde de lei din bugetul național către producătorii agricoli, prin intermediul AIPA. Ministerul susține dezvoltarea produselor cu valoare adăugată, investește în educația și cercetarea agricolă, facilitează accesul pe piețele externe și menține dialogul cu asociațiile de profil”, a precizat Turculeț.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Delegația UE la Chișinău, prima reacție după protestul transportatorilor: „Rămânem deschiși să discutăm”

Delegația Uniunii Europene la Chișinău a declarat pentru NM că rămâne deschisă la dialog cu Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) și ar putea organiza o întrevedere cu reprezentanții acesteia în curând. Precizările au fost făcute după protestul organizat de transportatori în ajun, în fața clădirii misiunii diplomatice.

Delegația UE a luat act de protestul organizat de Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto. Rămânem deschiși să discutăm preocupările operatorilor de transport, iar Delegația UE este în contact cu reprezentanții APOTA pentru a organiza o întâlnire în zilele următoare”, a declarat Delegația UE.

Amintim că, pe 22 iulie, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport a organizat un protest în fața sediului Delegației UE la Chișinău. Transportatorii cer de la autorități ca metodologia de calcul a tarifelor pentru serviciile de transport să fie aprobată și publicată, Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale să renunțe și să retragă proiectul privind sistemele eGPS și e-bilet și ANTA să retragă scrisorile prin care a obligat adaptarea vehiculelor pentru transportul persoanelor cu dizabilități.

Prezent la fața locului, președintele APOTA, Olega Alexa, a explicat de ce manifestația are loc anume la sediul Delegației UE. „Toate acele trei cerințe și chestiunile care sunt legate de aceste cerințe, evenimentele care au loc acum, recent, sau nu de mult au avut loc și influențează ramura transportului de pasageri, vor fi descrise prin prisma procesului de integrare în Uniunea Europeană”, a spus el.

Protestul la sediul Delegației UE face parte dintr-o serie de manifestații anunțate anterior de APOTA. Prima a avut loc în Piața Marii Adunări Naționale din capitală, pe 9 iulie.

***

Mai multe despre nemulțumirile transportatorilor puteți afla în interviul jurnalistului NM Nicolae Paholnițchi cu președintele APOTA (AICI).

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: