Incendiu la Aeroportul Chișinău. O mașină a fost cuprinsă de flăcări
Full Article 50 second read

Incendiu la Aeroportul Chișinău. O mașină a fost cuprinsă de flăcări

Un automobil a fost cuprins de flăcări în parcarea de serviciu a Aeroportului Internațional Chișinău. În urma arderii nu au fost raportate victime.  

Potrivit IGSU, în dimineața zilei de 28 ianuarie un autovehicul de model Volkswagen Pasat a fost cuprins de flăcări în parcarea de serviciu a Aeroportului Internațional Chișinău de pe bulevardul Dacia 80/3 din capitală.

La fața locului a fost trimis un echipaj de salvatori și pompieri din cadrul IGSU.

Flăcările au fost stinse de echipa de intervenție a pompierilor din cadrul Aeroportului până la intervenția echipajului IGSU. În urma arderii nu au fost raportate victime.

Focul au distrus complet autovehiculul, afectând parțial și bara de protecție a unui alt autoturism de model Honda, aflat în apropiere. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Incendiu la Aeroportul Chișinău. O mașină a fost cuprinsă de flăcări


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: