Judecătoria Chișinău, sediul Centru, și-a anulat ședințele. Un bărbat a anunțat că sediul ar fi minat
Full Article 40 second read

Judecătoria Chișinău, sediul Centru, și-a anulat ședințele. Un bărbat a anunțat că sediul ar fi minat

Sediul Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, ar fi minat. O informație în acest sens a fost anunțată, la serviciul unic 112, de un bărbat. 

Poliția a fost sesizată printr-un apel telefon în jurul orei 14:41. Apelul a fost efectuat de către un bărbat.

Potrivit oamenilor legii, la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate.

De cealaltă parte, reprezentanții Judecătoriei menționează că „toate ședințele de judecată stabilite la această oră nu vor avea loc”.

Ultima alertă cu bombă a fost anunțată la Piața Centrală din Chișinău. În urma verificărilor, obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: