Judecătoria Chișinău, sediul Centru, și-a anulat ședințele. Un bărbat a anunțat că sediul ar fi minat
Full Article 40 second read

Judecătoria Chișinău, sediul Centru, și-a anulat ședințele. Un bărbat a anunțat că sediul ar fi minat

Sediul Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, ar fi minat. O informație în acest sens a fost anunțată, la serviciul unic 112, de un bărbat. 

Poliția a fost sesizată printr-un apel telefon în jurul orei 14:41. Apelul a fost efectuat de către un bărbat.

Potrivit oamenilor legii, la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate.

De cealaltă parte, reprezentanții Judecătoriei menționează că „toate ședințele de judecată stabilite la această oră nu vor avea loc”.

Ultima alertă cu bombă a fost anunțată la Piața Centrală din Chișinău. În urma verificărilor, obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: