LG: Oferă un final de an fericit cu ofertele la tehnica LG
Full Article 3 minutes read

LG: Oferă un final de an fericit cu ofertele la tehnica LG

2021 a fost un an plin de inovații. Au fost lansate noile televizoare OLED, QNED Mini LED și NanoCell cu specificații de top, frigiderele LG InstaView cu comenzi vocale, dar și o nouă serie de electrocasnice încorporabile.

În perioada sărbătorilor de iarnă, ca să te bucuri din plin de inovații, partenerii oficiali LG din Republica Moldova ți-au pregătit oferte speciale la tehnica mult dorită.

Alege LG și primește cadouri

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv în plus pentru a primi cadouri. Tocmai de asta, acum la procurarea electrocasnicelor LG în rețeaua de magazine Bomba, Maximum și Hi-tech primești certificate cadou în valoare de la 300 până la 5000 de lei! Astfel, poți să-i bucuri pe cei dragi cu daruri și să-ți alegi și tu singur cadoul dorit! Televizoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat, aspiratoare, frigidere – peste 100 de modele participă la promoție.

Spre exemplu, pentru o garderobă impecabilă în noul an puteți alege mașina de spălat LG F4M5VS6S Steam cu motor cu acționare directă, 14 programe automate și funcția pentru pornire întârziată. Aveți posibilitatea să adăugați articole în tambur direct în timp ce dispozitivul funcționează – va dura doar 3 secunde pentru a debloca ușa.

Pentru imagini de calitate puteți alege un televizor LG 55UP76506LD. Cu el serile de film vor deveni imediat mai plăcute. Dispune de rezoluția 4K și funcția de control vocal, care va face navigarea și căutarea contentului preferat mai ușoare.

Și surpriza cea mare: împreună cu magazinul Ultra dăruim o mașină nouă Hyundai Tucson! Puteți participa la tombolă cumpărând tehnică LG în valoare de 3000 de lei (preț minim pentru o unitate).

Cumpără acum, achită treptat

În această perioadă vrem să-i bucurăm pe cei dragi cu daruri, dar nu întotdeauna dispunem de suficiente resurse. Tocmai de asta, magazinul Hi-tech îți oferă posibilitatea să procuri tehnica LG în 6 rate cu 0% dobândă și 0 lei avans. Nu mai ai niciun motiv să amâni procurarea!

Vino în magazinele Hi-tech și alege un ecran superb pentru filmele preferate, un sunet pe măsură, o mașină de spălat perfomantă sau frigider LG DoorCooling+ pentru bucatele de sărbătoare.

Tehnologiile LG au fost create pentru a vă face viața mai ușoară, iar noua ofertă de la Hi-tech le fac accesibile pentru toți.

Reușiți să profitați de ofertele de sărbători și să luați tot ce v-ați dorit. Tehnica LG este cadoul care va aduce bucurie mulți ani înainte și confort maxim în casă.

Mai multe detalii despre promoții vedeți la partenerii noștri:

Maximum, Bomba, Ultra, Hi-tech Transnistria, Hi-tech Chișinău.

Vă mulțumim pentru un an minunat! Suntem gata să ne bucurăm de toate inovațiile pe care ni le va aduce 2022! Până atunci, vezi ce i-a impresionat pe specialiști în 2021 în video-ul de mai jos.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: