LG: Simțiți-vă ca un bucătar profesionist cu LG NeoChef
Full Article 3 minutes read

LG: Simțiți-vă ca un bucătar profesionist cu LG NeoChef

Credeți că e imposibil să gătiți mâncăruri delicioase și să realizați rețete creative utilizând cuptorul cu microunde? Noul NeoChef de la LG vă va dovedi că vă înșelați!

Cuptorul cu microunde e acel electrocasnic care se găsește aproape în orice casă și este adesea folosit doar pentru încălzirea mâncărurilor deja pregătite. LG NeoChef de la LG doboară barierele. Cu un design creat pentru o utilizare intuitivă și o notă subtilă de minimalism, cu siguranță te va cuceri.

Încălzire și dezghețare – mai uniforme, mai rapide

Mulțumită sistemului de control al puterii microundelor, mâncarea și băuturile tale se vor încălzi uniform, iar carnea se va dezgheța la fel de bine atât la margini, cât și în centru.

Cuptorul cu microunde LG NeoChef face tot posibilul pentru a se asigura că structura produsului și gustul acestuia sunt păstrate pe parcursul întregului proces de dezghețare, deci nu există situații în care acesta să se poată supraîncălzi sau chiar să se prăjească în anumite locuri.

Tehnologia Smart Inverter

Tehnologia Smart Inverter îți oferă mai multă precizie și putere la gătit comparativ cu modelele clasice. Datorită puterii de 1000 W alimentele sunt decongelate, încălzite și gătite mai eficient. Totodată, această tehnologie păstrează superb conținutul nutritiv și gustul alimentelor.

LG NeoChef este un cuptor cu microunde invertor. Ce înseamnă asta? Magnetronul nu funcționează cu întreruperi la putere maximă, ca în cazul unui cuptor simplu, ci în mod constant. În același timp, pentru a accelera gătirea, puterea este maximă la început, însă aceasta treptat scade pentru a nu strica produsele.

Diverse moduri de gătire

Un lucru demn de apreciat – varietea programelor și regimurilor automate. Apeși butonul – obții rezultatul. Este dotat cu 4 cicluri de dezghețare: carne, pasăre, pește, pâine și cu încă 8 pentru gătitul alimentelor congelate.

Găsim, de asemenea, regimuri automate pentru prăjire și coacere, dar și regimuri pentru mâncăruri populare (borș, terci de hrișcă ș.a.). Plus, regimuri pentru înmuiere și topire a alimentelor, și chiar și gătire lentă (iaurt) și menținerea mâncărurilor calde.

Acoperire antibacteriană EasyClean

Camera are o acoperire specială antibacteriană EasyClean care impiedică răspândirea bacteriilor cu 99.9% și este rezistentă la deterioarea mecanică și la absorbția grăsimilor, astfel încât particulele alimentare nu se lipesc de pereți și sunt ușor de curățat.

LG NeoChef dispune de o placă turnantă rezistentă. Aceasta închide aproape în întregime partea inferioară a cuptorului. Este utilizată schema a șase rulmenți cu role, ceea ce permite creșterea greutății.

Pentru a putea controla procesul de gătire, fără a deschide ușa, LG NeoChef are iluminare internă LED. Lumina albă este de 3 ori mai strălucitoare decât la alte modele clasice și asigură un consum mai mic de energie.

LG NeoChef – un cuptor cu microunde premium, care nu doar va adăuga stil și rafinament, dar și va face procesul de gătire mai eficient, astfel încât să-i bucuri pe cei dragi cu cele mai delicioase bucate.

Te așteptăm în magazinele partenerilor LG.

Maximum          Enter          Darwin          Hi-tech          Bomba

 

LG Facebook

LG Instagram

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: