LG: Vara asta e mai fresh cu DoorCooling+
Full Article 2 minutes read

LG: Vara asta e mai fresh cu DoorCooling+

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și să ducem un stil de viață activ. De aceea, LG dezvoltă în permanență noi tehnologii care să-ți facă viața mai ușoară și să te ajute să ai grijă de sănătatea ta.

Un stil proaspăt în bucătăria ta

Cu frigiderul LG DoorCooling+ fiecare zi din viața ta e mai gustoasă și mai frumoasă.

Acesta îți va completa minunat bucătăria ta. Fiecare detaliu e adus până la desăvârșire, de la design-ul modern până la caracteristici.

Răcirea produselor e cu 32% mai rapidă

Te gândești la băuturi reci și alimente răcoroase? LG DoorCooling+ uniformizează temperatura din interior și răcește cu 32% mai rapid decât un sistem de răcire convențional. Plus, e dotat cu tehnologii eficiente din punct de vedere energetic și sisteme inovatoarea pentru menținerea proaspătă a alimentelor.

Produse proaspete chiar și în partea de la ușă

Poți recunoaște alimentele proaspete deoarece miros bine. Sau se află în frigiderul LG.

Frigiderul LG cu DoorCooling+ îți va schimba percepția asupra păstrarea produselor în ușă. Acesta reduce semnificativ diferența de temperatură între partea interioară și partea de la ușă. Astfel, te bucuri de prospețimea alimentelor preferate indiferent unde le-ai pus.

Seria de frigidere LG V+ a fost dotată și cu sistem de răcire Linear Cooling, care face ca temperatura să varieze în domeniul ±0.5℃. Rezultatul – legume, fructe, carne și pește la fel de proaspete ca în ziua când le-ai cumpărat.

Compresorul linear Inverter a frigiderelor LG a fost recunoscut ca fiind unul din cel mai bun din industria sa. Acesta consumă cu 32% mai puțină energie, reduce zgomotul la minimum și garantează o durabilitate extinsă.

Frigiderul este acel electrocasnic care stă în priză 7 zile din 7, 24 de ore din 24 și 365 de zile pe an. Tocmai din acest motiv trebuie să-l alegem înțelept.

Așa că, dacă vrei să te bucuri în fiecare zi de gustul adevărat a alimentelor preferate alege LG DoorCooling+!

Te așteptăm în magazinele Maximum.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: