Lukașenco și Șoigu au discutat la Minsk despre problemele de securitate ale Belarusului
Full Article 50 second read

Lukașenco și Șoigu au discutat la Minsk despre problemele de securitate ale Belarusului

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a avut o întâlnire cu ministrul rus al Apărării Serghei Șoigu. Întrevederea a avut loc la Minsk pe 10 aprilie, scrie Belta.

Ministrul rus al Apărării a sosit în capitala Belarusului în urma recentelor acorduri între cei doi șefi de stat.

„Despărțindu-ne după ultimele discuții cu Vladimir Vladimirovici, am convenit că dumnevoastră și experții veți veni în Belarus și vom discuta problemele de securitate ale Belarusului. Acest subiect a fost deja discutat la Consiliul Suprem de Stat al Uniunii Rusia-Belarus. Dar înainte de asta, am discutat această problemă cu Vladimir Vladimirovici”, a declarat Lukașenco.

Amintim că Rusia a convenit cu Belarusul că va staţiona arme nucleare tactice pe teritoriul acestei ţări, a declarat preşedintele Vladimir Putin.

Moscova a ajutat deja Minsk-ul la reechiparea aeronavelor – 10 tipuri de aeronave sunt pregătite pentru utilizarea armelor tactice. Pe 3 aprilie, Rusia a început antrenarea echipajelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: