Luna îndrăgostiților îți aduce reduceri de până la -30% la Express Credit de la FinComBank
Full Article 2 minutes read

Luna îndrăgostiților îți aduce reduceri de până la -30% la Express Credit de la FinComBank

Cea mai romantică perioadă a anului poate fi și mai frumoasă, alături de Promoția de la FinCombank pentru credite de consum. Doar până la 31 martie 2021 beneficiază de Express Credit de la FinComBank cu o reducere de până la -30% la costul creditului!

Fă cadou persoanei iubite și realizează-ți oricare vis, cât de îndrăzneț el nu ar fi, cu ajutorul la Express Credit, cu o reducere promoțională de -30% la rata dobânzii.
✔ până la 150 000 MDL;
✔ fără garanții materiale;
✔ termen de până la 5 ani.

Nu mai amâna cele mai romantice momente ale vieții tale. Începe schimbarea de azi și surprinde membrii familiei cu o nouă realizare. Express Creditul de la FinComBank îți deschide calea spre reparație ultramodernă sau călătorie memorabilă, care ar fi cea mai frumoasă surpriză pentru cei dragi în ajunul sărbătorilor îndrăgostiților și zilei internaționale a femeilor. Toate acestea sunt la un click distanță. Solicită Express Credit ONLINE cu reducere de -30% și primește SMS cu decizia de acordare a creditului în doar 5 minute, chiar și noaptea!

Grăbește-te să-ți bucuri sufletul pereche, promoția este valabilă până la data de 31.03.2021.

Ai deja o idee de cadou, dar nu ai adeverință de salariu? FinComBank te ajută să-ți bucuri iubitul sau iubita, pentru că poți să beneficieze de un credit cu orice sursă de venit. Îți propunem Creditul Express SIMPLU, care oferă finanțare de până la 15 000 lei, în termen de până la 12 luni.

Preferi să faci cadouri spontane? Atunci îți sugerăm Cardul de Credit OPTI – portmoneul tău de rezervă, cu care, întotdeauna vei avea la dispoziție suma de până la 150 000 MDL, cu perioada de grație de până la 60 de zile!

Nu rata această ocazie! Alege un împrumut care se potrivește nevoilor tale și dăruiește cel mai memorabil cadou pentru persoana iubită.

Nu rata această ocazie! Alege un credit care se potrivește nevoilor tale și fă cadou persoanei dragi. Aplică chiar acum, ONLINE, fără să te deplasezi la bancă!

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta:
Tel.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
[email protected]
site: www.fincombank.cоm

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: