Maia Sandu a adresat un mesaj de condoleanțe în legătură cu prăbușirea avionului indonezian
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu a adresat un mesaj de condoleanțe în legătură cu prăbușirea avionului indonezian

Președintele Moldovei, Maia Sandu, a trimis un mesaj de condoleanțe președintelui Indoneziei, Joko Widodo, în legătură cu prăbușirea avionului din 9 ianuarie.

Preşedintele a scris un mesaj de condoleanţe din numele poporului Republicii Moldova exprimându-și sentimente de compasiune şi solidaritate cu poporul indonezian.

„Am aflat cu profundă tristețe despre accidentul aviatic ce s-a produs în provincia indoneziană Kalimantan, soldat cu moartea persoanelor aflate la bord.

În aceste clipe de grea încercare, Vă rog să primiţi, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, profundele noastre sentimente de compasiune şi solidaritate cu poporul indonezian.

Vă rog să transmiteți sincere condoleanțe rudelor și apropiaților celor ce și-au pierdut viața”, se arată în mesajul plasat pe pagina web a președintelui țării,

Amintim că un avion la bordul căruia se aflau 62 de oameni s-a prăbujit în Indonezia. Avionul, tip Boeing  737-500, cu 62 de persoane la bord s-a prăbuşit sâmbătă în Marea Java, în apropierea Insulelor Seribu. Aeronava a dispărut la scurt timp după decolarea din Jakarta. Efectua o cursă spre oraşul indonezian Pontianak.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: