Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României, invitată din nou la Chișinău, de către președinta Maia Sandu
Full Article 1 minutes read

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României, invitată din nou la Chișinău, de către președinta Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut pe 8 iunie o discuție telefonică cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României. Șefa statului a reiterat invitația, adresată Majestății Sale Margareta, de a vizita în timpul apropiat Republica Moldova.

Potrivit administrației prezidențiale, interlocutoarele au vorbit despre oportunitățile de cooperare dintre Moldova și Familia Regală a României în diverse domenii. Președinta Maia Sandu a mulțumit pentru sprijinul oferit de Casa Regală în susținerea eforturilor de integrare europeană a Republicii Moldova.

În cadrul discuției, a fost evocat sprijinul pe care Coroana Română l-a acordat, începând din anul 2013, efortului Republicii Moldova de integrare în Uniunea Europeană, precum și legătura istorică dintre Casa Regală și țara-soră. Majestatea Sa și Președintele Republicii Moldova au discutat despre modalități concrete de continuare a sprijinului acordat de Familia Regală pentru aderarea țării la UE”, se arată în declarația publicată de Familia Regală.

De asemenea, Maia Sandu a reiterat invitația, adresată Majestății Sale Margareta, de a vizita în timpul apropiat Republica Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: