VIDEO Mașina în care se afla fiica lui Aleksandr Dughin, ideologul lui Putin, ar fi explodat la Moscova
Full Article 2 minutes read

VIDEO Mașina în care se afla fiica lui Aleksandr Dughin, ideologul lui Putin, ar fi explodat la Moscova

Fiica lui Aleksandr Dughin, ideologul lui Putin, și-ar fi pierdut viața după ce automobilul în care se afla a explodat din mers. Mașina aparține tatălui ei, comunică TASS cu referire la șeful mișcării sociale „Orizontul rusesc” și un cunoscut al persoanei decedate, Andrei Krasnov. 

Automobilul a explodat în localitatea „Bolșie Viaziomî” (Большие Вяземы) în apropiere de Moscova.

„Mașina a luat foc imediat, a fost cuprinsă în totalitate de flăcări, ea a pierdut controlul pentru că conducea cu viteză și a zburat pe partea opusă a drumului”, a spus Krasnov.

El a mai adăugat că mașina aparține lui Aleksandr Dughin.

„Aceasta este mașina tatălui ei, Dașa conduce o altă mașină, dar ea a mers astăzi în mașina lui”, a menționat Andrei Krasnov pentru TASS.

„Din câte înțeleg, ținta a fost direct Aleksandr Dughin sau poate ei doi”, a mai spus apropiatul decedatei.

Daria Dughin a deținut funcția de observator politic la Mișcarea internațională Eurasiatică, care este condusă de tatăl ei.

Presa americană l-a numit pe Aleksandr Dughin „creierul lui Putin”. Acesta este unul dintre ideologii „lumii rusești”, el a susținut intrarea trupelor ruse în Ucraina și ocuparea aproape a întregului teritoriu al acesteia. Se consideră că ideile lui Dughin influențează politica Kremlinului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: