Moldindconbank a oferit o tablă interactivă Liceului „Minerva” din Chișinău
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank a oferit o tablă interactivă Liceului „Minerva” din Chișinău

Elevii și profesorii de la Liceul Teoretic „Minerva” din Capitală au primit în dar o tablă interactivă de la Moldindconbank. În acest mod, instituția bancară contribuie la implementarea tehnologiilor moderne în procesul didactic și la facilitatea accesului elevilor și profesorilor la metode mai dinamice de studiere și predare.

„Liceul „Minerva” este amplasat în proximitatea băncii și, pe parcursul ultimilor ani, am susținut inițiativele lansate de conducerea și colectivul liceului, ca să contribuim la un proces de studii mai calitativ. Am convingerea că această tablă interactivă va fi de real folos și pentru elevi, și pentru profesori”, a menționat Igor Stratan, directorul Departamentului Rețea și Canale Alternative de la Moldindconbank.

Moldindconbank a oferit o tablă interactivă Liceului „Minerva” din Chișinău

Primii care au testat noua tablă interactivă au fost elevii clasei a XII-a, la lecția de limbă engleză. Au apreciat comoditatea și eficiența noii table și profesorii.

„Până acum, scriam, tradițional, pe tablă obișnuită. Deja îmi va fi mult mai ușor – partajez la tabla interactivă tema gramaticală ”pluralul”, de exemplu. Noi, profesorii, vom avea posibilitatea de a pregăti orele mai interactiv, cu material didactic ”visual aids”. Și pentru elevi va fi mai interesant, vor putea prezenta proiecte digitale – PowerPoint, Canva”, spune Tamara Mogâldea, profesor de limbă engleză.

Conducerea Liceului Teoretic „Minerva” a mulțumit Moldindconbank pentru cadoul oferit, în valoare de 55 000 de lei.

„Moldindconbank întotdeauna a dat dovadă de receptivitate. Mulțumim din suflet pentru ceea ce ați făcut pentru copiii noștri. Sperăm că această tablă interactivă va da posibilitate elevilor să folosească mai intens tehnologiiile educaționale noi și vom crește o generație mai avansată”, a declarat Ana Macarevici, directorul instituției de învățământ.

La Liceul Teoretic „Minerva” își fac studiile peste 500 de elevi, instituția este amplasată în imediata vecinătate a Moldindconbank.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: