Moldindconbank – prima bancă din Republica Moldova care a emis 1 000 000 de carduri
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank – prima bancă din Republica Moldova care a emis 1 000 000 de carduri

Premieră pe piața cardurilor bancare din Moldova! Una dintre cele mai mari bănci din țară – Moldindconbank – a emis prima un MILION DE CARDURI. Deținătorul cardului bancar cu numărul 1 000 000 va avea parte o surpriză incredibilă. 

Dacă ai depus cererea de emitere a unui card Moldindconbank, grăbește-te să îl iei! Adresează-te la sucursala, pe care ai ales-o pentru a primi cardul, și anume tu ai putea să te bucuri de cadoul grandios pentru clientul cu numărul 1 000 000.

„Suntem mândri de faptul că am devenit prima bancă din Moldova care a depășit limita de 1 000 000 de carduri. Echipa noastră depune efort constant și asiduu pentru ca cetățenii Republicii Moldova să aleagă anume serviciile noastre bancare, inclusiv cardurile, apreciind la justa valoare comoditatea și siguranța lor. Vă mulțumim pentru încredere și suntem siguri că vom atinge noi performanțe”, a declarat Tzvetanka Kroumova, președinte interimar al Moldindconbank.

De menționat că Moldindconbank este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova, lider pe mai multe segmente de servicii bancare. Astfel, banca deține o cotă de 37,6% din piața cardurilor.

Nu rata ocazia de a lua cardul cu numărul 1 000 000. Norocul să fie de partea ta!

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: