Moldindconbank și Mastercard au trimis în Tenerife o nouă câștigătoare: „Merg la mare pentru prima dată în viață”
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank și Mastercard au trimis în Tenerife o nouă câștigătoare: „Merg la mare pentru prima dată în viață”

Moldindconbank și Mastercard au îndeplinit o dorință nespusă a Irinei Zamurca din Chișinău, care este câștigătoarea etapei a II-a al promoției „Bucură-te de soare în Tenerife cu Moldindconbank și Mastercard”, de a ajunge în premieră la mare direct pe plaja însorită din Tenerife.

Acest privilegiu i-a fost oferit pentru că s-a încadrat perfect în condițiile campaniei, a făcut plăți cu cardul Mastercard și, prin tragere la sorți, a fost desemnată câștigătoare.

„Cu o zi înainte să fiu sunată de la bancă, mă gândeam că foarte mult îmi doresc să plec undeva departe, cu familia, să mă odihnesc. Și când m-au sunat, m-am gândit că e o farsă a colegilor mei. Niciodată nu am fost la mare”, spune emoționată Irina, care lucrează librar la un magazin de cărți.

Acum, câștigătoarea, împreună cu soțul și fetița lor, va petrece o vacanță de neuitat într-un hotel de 5 stele, All-inclusive, datorită promoției exclusive, organizate de Moldindconbank, împreună cu Mastercard.

Moldindconbank și Mastercard au trimis în Tenerife o nouă câștigătoare: „Merg la mare pentru prima dată în viață”

Irina Zamurca folosește cardul Mastercard pentru plățile cotidiene și, datorită acestei obișnuințe, se bucură, pe lângă comoditate și siguranța tranzacțiilor, de marele premiu, oferit de Moldindconbank.

Promoția „Bucură-te de soare în Tenerife cu Moldindconbank și Mastercard” include, în total, 3 vacanțe de familie în Tenerife, dar și alte cadouri. Este vorba despre 1200 de certificate în valoare de 500 lei pentru cumpărături în rețeaua de supermarketuri Linella și 600 de certificate în valoare de 1000 lei pentru cumpărături în showroom-ul de electrocasnice Ultra.

Încă nu deții cardul Mastercard de la Moldindconbank? Apropie-te la orice sucursală a Moldindconbank cu buletinul, completează cererea pentru emiterea cardului și primește cardul Instant.

Folosește activ cardurile Mastercard de la Moldindconbank pentru achitarea cumpărăturilor în magazine și online și nu vei rata șansa de a câștiga premii valoroase.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: