Moldindconbank și Mastercard lansează cardul „GO TEENS” și oferă primii bani de buzunar pentru copii
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank și Mastercard lansează cardul „GO TEENS” și oferă primii bani de buzunar pentru copii

Ești adolescent și ai nevoie de propriul card bancar ca să-ți gestionezi banii de buzunar? Moldindconbank și Mastercard lansează o promoție excelentă pentru tine! În perioada 10 martie – 31 mai, deschide un card de plată Mastercard de la Moldindconbank și poți câștiga super premii.

Sunt eligibili pentru promoție copiii și adolescenții cu vârsta între 7 ani și 17 ani împliniți și tineri de 18 ani și 19 ani împliniți.

Aceștia sunt îndemnați să deschidă un card bancar Mastercard emis de Moldindconbank în perioada campaniei și vor obține un premiu garantat – welcome bonus de 50 de lei pentru fiecare deținător de card.

Totodată, organizatorii au pregătit și alte premii utile pentru ”micii clienți”: 3 laptopuri și 150 rucsacuri, care vor fi acordate pe etape, în urma tragerii la sorți. De asemenea, Moldindconbank pregătește o surpriză grandioasă pentru noii deținători de carduri Go Teens.

Pentru a obține premiile intermediare, deținătorul de card Mastercard de la Moldindconbank trebuie să efectueze, în perioada promoției, cel puțin o tranzacție de orice sumă la POS-terminale instalate la comercianți și/sau în mediul on-line din Republica Moldova și/sau din străinătate. Cardul utilizat poate fi deschis atât în perioada promoției, cât și înaintea lansării.

Norocoșii vor fi stabiliți prin tragere la sorți de organizatorii campaniei.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: