Moldova Agroindbank: Pentru că ne pasă de sănătatea ta!
Full Article 2 minutes read

Moldova Agroindbank: Pentru că ne pasă de sănătatea ta!

Știm că sănătatea familiei tale și a celor dragi e în topul priorităților. Noi, echipa Moldova Agroindbank, suntem o familie mare, iar clienții noștri fac parte din ea. Și pentru că ne pasă, am întreprins măsuri ca să minimalizăm riscul răspândirii COVID-19.

Am dotat toate sediile băncii cu soluții dezinfectante și alte materiale necesare. Am sporit frecvența dezinfectării suprafețelor care sunt folosite cel mai des. Am interzis deplasările de serviciu, amânat un șir de evenimente interne și am pus la punct un plan de acțiuni în eventualitatea unor scenarii mai puțin optimiste.

Ești oricând binevenit la MAIB. Însă, pentru a-ți proteja sănătatea, îți recomandăm să eviți pe cât posibil vizitele în spații aglomerate, inclusiv sucursalele și agențiile băncii. Dacă totuși, vizita este indispensabilă, te rugăm să păstrezi o distanță de cel puțin un metru față de alte persoane din sucursală/agenție. Dacă ai revenit recent dintr-o călătorie peste hotarele țării, te rugăm să amâni vizita timp de două săptămâni după călătorie.

Cum te descurci în cazul acesta? Stai relaxat, soluțiile sunt chiar în buzunarul tău. Folosește cardul ca mijloc de plată — pe lângă faptul că e simplu în utilizare, nu prezintă risc de infectare.

Și da, folosește banca din buzunarul tău, MAIBank — aplicația care-ți permite să faci zeci de operațiuni bancare simplu, comod și rapid, fără a veni la bancă. Încă nu ți-ai instalat-o în telefon? O poți face în câteva minute, descărcând aplicația din Google Play sau App Store.

Iar ca experiența ta cu MAIBank să fie plăcută, te anunțăm că lansăm o campanie de informare pe parcursul căreia vom detalia posibilitățile pe care le oferă aplicația. Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook — https://bit.ly/335L1ed.

Dacă ai o întrebare urgentă, Contact Center MAIB este la dispoziția ta la numărul de telefon 1313.

Pentru că ne pasă — așa am ales să acționăm dintotdeauna și așa procedăm și în situații mai delicate. Banca ta, Moldova Agroindbank

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: