Natalia Gordienko va reprezenta Moldova la Eurovision 2021
Full Article 2 minutes read

Natalia Gordienko va reprezenta Moldova la Eurovision 2021

Membrii Comitetului de organizare a Concursului European de Cântec (etapa naţională) s-au reunit pentru a discuta despre condiţiile în care Republica Moldova îşi va putea delega participantul la „Eurovision-2021”, în condiţii de pandemie şi restricţii ce limitează capacitatea de organizare a unor show-uri tradiţionale.

Televiziunea națională TRM a anunțat că Natalia Gordienko va reprezenta Moldova anul acesta la Rotterdam.

Conform regulilor anunțate de EBU, cântăreața va prezenta un nou concept de piesă și regie de scenă până pe 8 martie 2021.

Din cauza situaţiei pandemice generate de coronavirus, UERT şi organizatorul local din Regatul Ţărilor de Jos, căruia i s-a oferit dreptul de organiza ediţia 2021 în virtutea circumstanţelor din 2020, au instituit un şir de măsuri pentru ca „Eurovision Song Contest-2021” să fie organizat cu certitudine.

Cea de-a 65-a ediţie a Concursului European de Cântec se va desfăşura anul acesta în Rotterdam, Regatul Ţărilor de Jos, după ce reprezentantul acestei ţări Duncan Laurence a câştigat concursul din anul 2019 cu piesa „Arcadie”. Concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

Natalia Gordienko face deja parte din familia Eurovision. Ea a reprezentat Moldova și în 2006 cu piesa „Loca” alături de Arsenium și Connect-R. S-au clasat pe locul 20 în finală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: