Noul Depozit „DE SĂRBĂTORI” creează atmosfera de Revelion
Full Article 2 minutes read

Noul Depozit „DE SĂRBĂTORI” creează atmosfera de Revelion

Luna decembrie, luna magiei de Crăciun și Revelion, vine cu un depozit exclusiv în pragul sărbătorilor de iarnă. Deschide Depozitul DE SĂRBĂTORI, primește dobânda lunar la contul de card și folosește banii pentru cele mai râvnite dorințe. Planifică echilibrat anul care vine.

Începând cu 1 decembrie, te bucuri de dobânda anuală de 6,50% în lei. Depozitul cu rată flotantă se deschide pe o perioadă de 25 de luni, iar depunerea minima este de 1.000 de lei. Deschide-ți un cadou frumos în ajunul sărbătorilor și bucură-te de magia acestuia așa cum îți dorești.

De asemenea, dacă îți dorești un depozit cu rată fixă, poți deschide Depozitul STABIL FIX.  Depozitul în MDL, pe un termen de 13 luni, vine la pachet cu dobânda anuală de 6,00% și rată fixă pe toată perioada contractului. Cu FinComBank, viața se schimbă, dobânda nu!

A devenit o tradiție frumoasă, să bucurăm clienții noștri cu un depozit conceput special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, am decis că le oferim posibilitatea de a alege între două depozite, unul cu rată flotantă și altul cu rată fixă, pentru ca fiecare să-și aleagă depozitul care i se potrivește cel mai bine”, a declarat Olga Naconecinaia, Șef Trezorerie, FinComBank.

Mai mult decât atât, deschizând un depozit, primești în dar un card bancar şi împreună cu acesta o gamă variată de servicii online, cum ar fi: Internet Banking și aplicația FinComPay – banca ta 100% online, transfer P2P de la card la card între carduri naționale și transferuri internaționale (din și în Moldova), primirea gratuită a transferurilor din străinătate direct pe card (T2C), cum ar fi cele expediate prin Western Union, Zolotaya Korona, Ria Money Transfer, Unistream și Contact, achitarea serviciilor comunale în doar câteva click-uri și multe altele.

Nu se ştie niciodată când vei avea nevoie de bani, aşa că ar fi bine să îi găseşti în contul tău. Deschide Depozitul DE SĂRBĂTORI sau Depozitul STABIL FIX în orice sucursală a Băncii și online, folosind aplicația FinComPay pentru deținătorii de Android.

Nu rata ocazia! În ajunul Crăciunului, adună banii cu FinComBank pentru a-ţi realiza dorinţele!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: