O femeie de 71 de ani din Durlești a fost violată de către vecinul său de 26 de ani (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

O femeie de 71 de ani din Durlești a fost violată de către vecinul său de 26 de ani (VIDEO)

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 26 de ani,  a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea unui viol și acţiuni violente cu caracter sexual. Victima este o femeie de 71 de ani din orașul Durlești, informează poliția capitalei pe 25 mai.

La data de 22 mai, angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani au fost sesizați, prin intermediul serviciului 112, despre faptul că o locuitoare a or. Durlești,  mun. Chișinău, a fost victima unui viol.

La fața locului, victima în vârstă de 71 de ani, le-a spus polițiștilor că, în timp ce se afla în curtea casei, vecinul ei, fiind în stare de ebrietate avansată, prin constrângere psihică și fizică, a dus-o în casă, unde a violat-o. Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Suspectul a fost reținut la scurt timp după comiterea infracțiunii și escortat la inspectorat. Acesta nu este la prima abatere de la lege,  anterior fiind judecat pentru jaf.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina. Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru viol și acţiuni violente cu caracter sexual. Conform legislației, bărbatul riscă de la 3 la 5 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: