O femeie din Ungheni a tratat vederea fiicei datorită unui credit de la Moldindconbank
Full Article 2 minutes read

O femeie din Ungheni a tratat vederea fiicei datorită unui credit de la Moldindconbank

Olesea Însurățelu din Ungheni crește de una singură o fiică de 15 ani. Fata ei are probleme de vedere și necesită un tratament complex, inclusiv terapie cu laser. Olesea lucrează merceolog la un magazin din Ungheni, iar salariul nu îi permite să achite integral tratamentul, de care este nevoie astăzi. Olesea a hotărât să apeleze după suport la Moldindconbank.

”La Moldindconbank am găsit sprijin și înțelegere. Condițiile creditului sunt bune, banca inspiră încredere. Acum pot avea grijă de sănătatea copilului, iar banii îi restitui în rate mai târziu”, a povestit Olesea.

Ea a luat un credit de nevoi personale în sumă de 72 000 de lei, pe o perioadă de 5 ani, fără gaj, în condiții avantajoase.

”Rata lunară a creditului este de 1 620 de lei. Cu salariul meu, mă descurc să o achit. Creditele ne salvează în cele mai critice momente. Recomand serviciile băncii”, a adăugat femeia.

Datorită acestui împrumut, fiica Olesei a început tratamentul prescris și va putea savura toate culorile vieții fără ochelari.

Prindeți oferta pentru creditele de nevoi personale de la Moldindconbank! Veniți în una din sucursalele băncii și bucurați-vă de dobânzi reduse la credite şi Zero comision de refinanțare. Mai multe detalii găsiţi i aici.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: