O nouă medalie pentru Moldova, obținută de judocanul Denis Vieru: sportivul a cucerit bronzul la Tokyo
Full Article 50 second read

O nouă medalie pentru Moldova, obținută de judocanul Denis Vieru: sportivul a cucerit bronzul la Tokyo

Judocanul moldovean Denis Vieru a obținut medalia de bronz la Grand Slam-ul de la Tokyo. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului național olimpic și sportiv din Republica Moldova pe 3 decembrie. 

Comitetul a declarat că Denis Vieru a cucerit medalia de bronz la Grand Slam-ul de la Tokyo în categoria de greutate 66 kg.

El a dispus de francezul Romaric Bouda, portughezul Miguel Gago, spaniolul David Garcia Torne și francezul Daiki Bouba, fiind învins de japonezul Hifumi Abe”, au menționat reprezentanții Comitetului.

În februarie 2023, judocanul moldovean Denis Vieru a câștigat medalia de bronz la Cupa Mondială „Grand Slam”, care s-a desfășurat la Paris. În august, Denis Vieru a cucerit medalia de argint la Masters-ul din Ungaria. Iar în noiembrie curent, judocanul a obținut aurul la Campionatul European la Judo Seniori din Montepellier, Franța. Astfel, sportivul din Republica Moldova a devenit campion european la seniori.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: