„O prezență exemplară este o victorie”. Mesajul lui Igor Grosu după ce a votat
Full Article 2 minutes read

„O prezență exemplară este o victorie”. Mesajul lui Igor Grosu după ce a votat

Președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Igor Grosu a venit la secția de votare împreună cu soția. Acesta a îndemnat cetățenii să participe în număr cât mai mare la scrutin și i-a îndemnat să nu se lase „manipulați”.

„Am votat pentru vremuri bune, pentru schimbare. Diaspora este un exemplu bun pentru noi, cei de acasă, care avem acces la secția de votare din apropierea casei. Contează foarte mult prezența la vot. O prezență exemplară este o victorie pentru noi, pentru oameni. Nu vă lăsați manipulați, au pornit deja fabricile de mizerii a oponenților noștri. Ei altfel de politică nu pot face. Unicul lucru de care se tem este votul vostru”, a menționat Grosu.

Amintim că candidatul PAS la funcția de deputat Andrei Spînu a avertizat că s-ar pregăti „provocări” în diaspora.

„Hoții pregătesc provocări pentru a murdări votul liber al cetățenilor. Frăția hoților regizează video false în diasporă în care anumite persoane ar declara că ar fi primit bani de la PAS pentru vot. Este un fals murdar! PAS îndeamnă toți cetățenii să voteze liber! Nu lăsați hoții să vă decidă viitorul! Ieșiți la vot în număr cât mai mare, ca nicio minciună, nicio șmecherie să nu împiedice victoria cetățenilor!”, a scris candidatul la funcția de deputat Andrei Spînu.

Până la ora 11:00 au votat peste 16% dintre alegătorii cu drept de vot.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: