ONG-urile și media locale au informat oamenii despre serviciile publice de calitate
Full Article 1 minutes read

ONG-urile și media locale au informat oamenii despre serviciile publice de calitate

Asociația presei Independente (API) împreună cu mai multe organizații neguvernamentale și instituții de presă locale a desfășurat o amplă campanie de sensibilizare a cetățenilor despre serviciile publice de calitate.

Potrivit API, oamenii trebuie să înțeleagă că orice localitate are nevoie de servicii publice de apă, canalizare și de evacuarea deșeurilor, iar acest lucru este posibil doar când cetățenii sunt activi și responsabili și că orice deșeu aruncat la întâmplare afectează grav calitatea apei pe care o bem și mediul în care trăim.

Din 2019 până 2021, în localitățile din țară au fost realizate mai multe proiecte de succes cu ajutorul Proiectului Uniunii Europene „Abilitarea cetățenilor în republica Moldova”, finanțat de către Uniunea Europeană și implimentat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.

Acest video a fost realizat în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și comunicare și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Conținutul acestui video aparține autorilor și nu reflectă neapărat viziunea UE sau GIZ.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: