(VIDEO) Partid cu acte în regulă. Ion Ceban anunță că și-a înregistrat MAN-ul
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Partid cu acte în regulă. Ion Ceban anunță că și-a înregistrat MAN-ul

Primarul Municipiului Chișinău informează că a înregistrat partidul Mișcarea Alternativă Națională (MAN) la Agenția Servicii Publice (ASP). Potrivit edilului, care este și fondatorul formațiunii politice, în scurt timp, va începe „procesul de consultări la nivel național”.

„Vreau să fac un mic anunț. Vin de la ASP, unde am ridicat documentele de constituire a Mișcării Alternative Naționake. De astăzi, MAN-ul este cu permis normal, cu acte în regulă. În scurt timp vom începe procesul de consultări la nivel național, la nivel de raioane, la nivel de organizații de profil, sectoriale. Vom începe constituirea organizațiilor de diferit tip”, a declarat Ion Ceban.

Totodată, primarul informează că în câteva săptămâni va fi lansat și siteul partidului Mișcarea Alternativă Națională.

„Suntem deschiși spre comunicare și cooperare”, a adăugat el.

Amintim că primarul capitalei Ion Ceban a anunțat crearea Mișcării Alternativa Națională încă pe data de 30 decembrie 2021. La aproape un an, pe 23 august 2021, de la tribuna municipalității, Ceban a anunțat că MAN va fi o mișcare politică. Edilul de Chișinău spune că noua formațiune, care își propune a fi una pro-europeană, „va apăra interesele tuturor cetățenilor Republicii Moldova”.

Totodată, pe 11 decembrie că a fost luată decizia privind simbolica și culoarea care va reprezenta partidul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: