Platforma DA, înregistrată în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate
Full Article 50 second read

Platforma DA, înregistrată în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate

Platforma Demnitate și Adevăr a fost înregistrată în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. O decizie în acest sens a fost luată la ședința Comisiei Electorale Centrale (CEC), astăzi, 31 mai.

În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanțe.

Actualmente, cinci dosare se află în proces de examinare. Termenul limită de depunere a documentelor este 11 iunie 2021.

Până în prezent, CEC a înregistrat nouă concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Este vorba despre Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor, Partidul Acasă Construim Europa, Partidul „Congresul Civic”, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Politic „ȘOR”, Partidul Acțiune și Solidaritate, Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда”, Partidul Democrat din Moldova și Platforma Demnitate și Adevăr.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: