Poziția de lider a Moldindconbank pe piața cardurilor, confirmată de Mastercard
Full Article 2 minutes read

Poziția de lider a Moldindconbank pe piața cardurilor, confirmată de Mastercard

Poziția de lider a Moldindconbank pe piața cardurilor bancare din Republica Moldova a fost confirmată, repetat, de către compania globală de plăți Mastercard Worldwide. Banca a fost distinsă cu titlul ”Market Leader 2021”. Trofeul a fost oferit în cadrul forumului anual Mastercard Day organizat în data de 17 septembrie.

„Moldindconbank a deschis aleea noastră de glorie a Mastercard Day Moldova 2021  la categoria care demonstrează măiestria de a menține direcția aleasă și de a rămâne lider pe piață într-o perioadă care în continuare este dificilă. Banca a meritat acest titlu datorită capacității de a menține tehnologiile de plată inovative, să păstreze încrederea a sute de mii de clienți. Anume acest lucru permite Moldindconbank să merite, al treilea an consecutiv, distincția la categoria Market Leader”, a declarat directorul Mastercard Moldova, Irina Untilă.

Președintele Comitetului de Conducere al Moldindconbank, Nikolay Borissov, care a primit diploma oferită de Mastercard, a menționat că acest titlu este o confirmare a eforturilor băncii, dar și angajamentelor sale de a oferi servicii de calitate.

„Această disctincție este o recunoaștere a profesionalismului echipei băncii, orientată spre clienți. Faptul că Moldindconbank este în continuare lider pe piața cardurilor bancare confirmă că partenerii noștri au încredere și apreciază serviciile pe care le oferim. Iar ambiția noastră este să îi ajutăm să se bucure de plăcerea cumpărăturilor, simplitatea tranzacțiilor, să economisească bani și timp cu ajutorul tehnologiilor”, a mai spus Nikolay Borissov. 

Moldindconbank deține cea mai mare pondere din piața cardurilor din Moldova, de 37,7%, cu un portofoliu de aproximativ 842,5 mii de carduri emise.

Poziția de lider a Moldindconbank pe piața cardurilor, confirmată de Mastercard

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: