Premieră pentru Moldova: Plățile prin Google Pay devin disponibile pentru cumpărăturile online
Full Article 2 minutes read

Premieră pentru Moldova: Plățile prin Google Pay devin disponibile pentru cumpărăturile online

Maib lansează în premieră pentru Republica Moldova acceptarea plăților online prin Google Pay, opțiune activată în magazinele online, care utilizează serviciul de e-commerce prestat de bancă.

Achitarea cu cardul pe internet devine astfel mai ușoară pentru cumpărători, fiind suficient un singur click pe butonul ”Achită prin Google Pay” de pe site-ul sau în aplicația comerciantului. Cumpărăturile pot fi efectuate cu un card Visa sau Mastercard, emis de orice bancă din țară sau din străinătate.

Tranzacțiile prin Google Pay sunt procesate imediat și au un grad înalt de securitate. Tehnologia aplicată protejează datele reale ale cardului, care nu sunt stocate pe telefon sau în browser-ul tău și, respectiv, niciodată nu sunt dezvăluite. Folosirea unui token criptat și securizat asigură pentru Google Pay un nivel suplimentar de securitate și confidențialitate a plăților digitale.

2 pași pentru achitarea cumpărăturilor pe internet prin Google Pay

  1. Loghează-te în Google Account din telefon/calculator și adaugă cardurile Visa/Mastercard sau înrolează-le direct în aplicația Google Wallet.

Dacă alegi a doua opțiune, ai la dispoziție una dintre metodele de mai jos:

  • prin aplicația mobilă maibank (pentru cardurile maib) / secțiunea ”Carduri”/ click pe card/ butonul „Adaugă în GPay”;
  • prin aplicația Google Wallet, pe care trebuie să o instalezi în telefon (pentru orice carduri) / click butonul „Adaugă în Wallet”/ alege „Card de plată’.

2)     Alege să achiți prin Google Pay:

  • Click pe butonul “Achită prin Google Pay”
  • Confirmă plata.

Maib invită magazinele online să devină parteneri ai e-commerce și să beneficieze de servicii unice, accesibile în Republica Moldova.

La maib prețuim timpul partenerilor noștri. De aceea am avut grijă ca opțiunea de plată Google Pay să apară în mod automat în magazinul online. Comercianții care nu și-au conectat platforma la e-commerce maib, o pot face simplu și rapid, completând formularul aici. În scurt timp vor fi contactați pentru a beneficia de cea mai bună ofertă.

Maib – achitări simple și în siguranță prin Google Pay!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: