Primăria capitalei plănuiește să instaleze peste 150 de panouri informative în stațiile de așteptare din oraș
Full Article 1 minutes read

Primăria capitalei plănuiește să instaleze peste 150 de panouri informative în stațiile de așteptare din oraș

Peste 150 de panouri informative electronice vor fi instalate în 2024, în stațiile de așteptare a transportului public din Chișinău. Informația a fost raportată pe 6 martie de viceprimarul capitalei Ilie Ceban. Acesta a precizat că până în prezent au fost instalate cinci astfel de panouri, pe care pasagerii pot urmări în cât timp ajunge în stație troleibuzul sau autobuzul pe care îl așteaptă, transmite IPN.

Vizualizarea în timp real a unităților de transport public în municipiul Chișinău este posibilă și prin aplicația mobilă Tranzy, dar nu toți au posibilitatea să o acceseze, spune viceprimarul.

Pe panourile electronice va fi prezentată informația și despre rutele de ocolire în momentul închiderii circulației pe unele porțiuni de drum sau alte informații de utilitate pentru pasageri.

În total, pe teritoriul municipiului Chișinău sunt 952 de stații de așteptare a transportului public, 619 dintre care se află în raza urbană, iar 333 – în suburbii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: