Primul bilanț al victimelor atacului din Kremenciuk: Cel puțin 10 morți și 40 de răniți
Full Article 50 second read

Primul bilanț al victimelor atacului din Kremenciuk: Cel puțin 10 morți și 40 de răniți

În urma atacului cu rachetă asupra unui centru comercial din orașul Kremenciuk, regiunea Poltava, cel puțin 10 persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite. Despre aceasta a anunțat pe 27 iunie guvernatorul regiunii Poltava, Dmitri Lunin.

Update 21:24 Lunin confirmă cel de-al 11-le deces.

Update 21:54 „Potrivit datelor preliminare, lovitura a fost efectuată de o rachetă de croazieră Kh-22 lansată din avion. Au fost trase două rachete, dintre care una a lovit centrul comercial, celălaltă a lovit stadionul orașului”, a menționat Alexei Danilov, secretarului Consiliului de Securitate și Apărare Națională a Ucrainei.

Amintim că în această după amiază rușii au tras cu rachete asupra unui obiect civil din localitatea Kremenciuk, Ucraina. Potrivit președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, în clădire se aflau peste o mie de persoane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: