Un tânăr de 28 de ani a fost împușcat în Chișinău. Victima a fost transportată la spital, iar suspectul – reținut
Full Article 2 minutes read

Un tânăr de 28 de ani a fost împușcat în Chișinău. Victima a fost transportată la spital, iar suspectul – reținut

Un tânăr de 28 de ani a fost transportat la spital, după ce a fost împușcat în centrul Chișinăului. Cazul a avut loc în seara de 30 aprilie. Atacatorul a fost reținut de oamenii legii. Informațiile au fost raportate de Inspectoratul General al Poliției (IGP) într-un comunicat.

Potrivit IGP, întâmplarea a avut loc pe 30 aprilie, în jurul orei 19:45, la intersecția străzilor Ismail și 31 August din capitală.

Un individ a împușcat un tânăr dintr-o armă de foc. Bărbatul a fost rănit și transportat la Spitalul de Urgență pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii BPRO în comun cu cei ai INSP au intervenit și au identificat, localizat și reținut persoana care a tras din armă. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, care deținea arma ilegal.

Alte date și circumstanțe se stabilesc la fața locului”, se arată în comunicat.

Actualizare: Noi detalii cu privire la incidentul din centrul Chișinăului, când un bărbat a fost rănit prin împușcare. Înainte de aceasta, victima și agresorul au consumat împreună băuturi alcoolice. Ulterior, între ei s-a iscat un conflict în timpul căruia a fost efectuată împușcătura. Ambii bărbați se află în vizorul poliției, agresorul a fost anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni, fiind în detenție 9 ani. Acesta a spus polițiștilor că a procurat arma, care nu este înregistrată în Registrul de Stat al Armelor, de pe un site de anunțuri. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Precizările au fost făcute de reprezentanții Poliției. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: