Procură electrocasnice în rate, fără dobândă și comision, din cel mai mare magazin de tehnică din țară
Full Article 2 minutes read

Procură electrocasnice în rate, fără dobândă și comision, din cel mai mare magazin de tehnică din țară

Îți dorești electrocasnice sau tehnică de birou performantă, care să-ți facă viața mai confortabilă și munca mai ușoară? Moldindconbank îți vine în ajutor! La Ultra, cel mai mare showroom de electrocasnice și produse electronice din țară, ai posibilitatea să cumperi produsele dorite în rate, cu zero dobândă și fără comision.

Moldindconbank este unica bancă prezentă în showroom-ul Ultra și toți clienții pot beneficia, pe loc, de finanțare pentru a cumpăra, avantajos, electrocasnicele și electronicele dorite.

Moldindconbank oferă credite cu 0% dobândă pentru orice produs din magazin, în valoare de cel puțin 1 000 de lei. Împrumutul este oferit imediat, iar clientul are nevoie numai de buletinul de identitate. Rambursarea se face în rate, timp de 6, 10 sau 12 luni și nu presupune nici o plată suplimentară. Cumpără acum, achită mai târziu!

Mai mult, la achitarea produselor procurate cu orice card emis de Moldindconbank, primești pe loc o reducere de 5%. Iar dacă ai găsit un preț mai bun în alt magazin, obții o reducere în mărime de 150% din diferența de preț!

Deschiderea showroom-ului Ultra va avea loc vineri, 26 noiembrie. Magazinul are o locație avantajoasă, atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru vizitatorii acestuia, fiind amplasat chiar în centrul Chișinăului, pe strada Columna, 170.

Bucură-te de magia cumpărăturilor și a ofertelor care te ajută să economisești bani!

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: