România suspendă zborurile spre și dinspre Republica Moldova
Full Article 2 minutes read

România suspendă zborurile spre și dinspre Republica Moldova

România suspendă zborurile spre și dinspre Republica Moldova. Decizia a fost luată joi de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență al României. La fel, au fost suspendate zborurile către mai multe țări cu risc epidemiologic ridicat, printre care SUA. Măsura NU se aplică statelor membre ale UE și nici Marii Britanii.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis joi suspendarea zborurilor spre și dinspre România, efectuate de operatorii economici din aviație, dinspre și spre statele prevăzute în lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, așa-numita „zonă galbenă”, transmite digi24.ro

Există însă și excepții, în cazul cărora nu se aplică suspendarea zborurilor. Este vorba despre statele membre ale Uniunii Europene, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Emiratele Arabe Unite și Qatar.

Menționăm că până pe 8 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 145 700 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar pe 9 octombrie Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a raportat o creștere record a numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus la nivel mondial. Astfel, timp de 24 de ore, au fost testate pozitiv 338 779 de persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: