Tragedie în raionul Ialoveni: Un tânăr, căutat de rude și poliție, găsit mort într-un canal de scurgere a apei
Full Article 50 second read

Tragedie în raionul Ialoveni: Un tânăr, căutat de rude și poliție, găsit mort într-un canal de scurgere a apei

Un tânăr de 29 de ani, dat în căutare de rude și poliție, a fost găsit mort într-un canal de scurgere a apei. Tragedia a avut loc în localitatea Puhoi din raionul Ialoveni, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Poliția a solicitat suportul cetățenilor în vederea depistării tânărului, originar din satul Puhoi, raionul Ialoveni, în dimineața zilei de 30 noiembrie. Oamenii legii au fost sesizați de tatăl bărbatului, care susținea că fiul său a plecat de acasă pe 26 noiembrie – zi în care țara a fost afectată de ninsori abundente, viscol, lapoviță și ger. De atunci, rudele nu au mai știut nimic de el.

La câteva ore distanță, oamenii legii au anunțat că au depistat bărbatul decedat într-un canal de scurgere a apei din localitatea Puhoi. Preliminar acesta s-ar fi înecat.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: