UPDATE Tânărul din Ialoveni, care a dispărut săptămâna trecută, găsit mort la Bardar. Mama confirmă decesul
Full Article 2 minutes read

UPDATE Tânărul din Ialoveni, care a dispărut săptămâna trecută, găsit mort la Bardar. Mama confirmă decesul

Tânărul de 19 ani din orașul Ialoveni, care a fost declarat dispărut săptămâna trecută, a fost găsit mort. Corpul neînsuflețit al tânărului a fost găsit fără suflare în extravilanul din satul Bardar, raionul Ialoveni. Mama tânărului, Natalia Procop, a confirmat faptul că cadavrul depistat este al fiul ei.

Inspectoratul General al Poliției (IPG) a anunțat ieri, 10 decembrie, că trupul neînsuflețit al unui tânăr ale cărei semnalmente coincid cu băiatul dispărut a fost găsit în extravilanul din Bardar.

În jurul orei 12:00, în extravilanul satului Bardar a fost depistat decedat un tânăr cu vârsta de aproximativ 19-21 ani. Semnalmentele acestuia coincid cu ale băiatului de 19 ani, originar din Ialoveni, care acum câteva zile a fost declarat dispărut. Corpul neînsuflețit a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale și stabilirea cauzei exacte a decesului. Totodată sunt întreprinse măsuri în vederea recunoașterii tânărului de către rude și stabilirea cu exactitate a identității acestuia”, se arată în comunicatul emis de IGP.

(UPDATE 09:50) Ulterior, în dimineața de 11 decembrie, mama băiatul dispărut, Natalia Procop, a confirmat că trupul neînsuflețit depistat la Bardar este al fiului ei.

Dragii mei prieteni, cumătri, fini. Vă anunț despre trecerea în neființă a feciorașului meu drag, Mihai. Dumnezeu să-l ierte. Multumesc tuturor pentru ajutor în căutarea lui”, a scris femeia pe Facebook.

Precizăm că tânărul de 19 ani a plecat de la domiciliul său din orașul Ialoveni pe 6 decembrie, în jurul orei 14:00. Acesta a spus membrilor familiei sale că pleacă la Chișinău și nu s-a mai întors acasă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: