Se apropie marea extragere Linella
Full Article 2 minutes read

Se apropie marea extragere Linella

Campania națională „Zi de zi adunăm Moldova la masă”, lansată de rețeaua de magazine LINELLA, a luat sfârșit și în doar câteva zile se va afla cine sunt câștigătorii celor 10 premii mari.

Pe parcursul a 10 săptămâni, în perioada 06 octombrie – 14 decembrie 2022, consumatorii Linella
au beneficiat de promoții la diferite categorii de produse, având posibilitatea de a se înregistra pe www.lamasa.linella.md în tombola cu cele 3000 de premii puse în joc.

Astfel, pe parcursul campaniei promoționale au fost înregistrate 193400 coduri de participare, iar pentru 2990 dintre acestea s-au oferit vouchere de cumpărături cu valoare nominală de 250, 500, 1500 și 5000 lei. Lista cu toți câștigătorii de vouchere poate fi găsită aici.

În cazul codurilor de participare necâștigătoare a unui voucher de cumpărături, consumatorii s-au înregistrat automat la marea extragere, pentru unul dintre cele 10 premii mari:

– 3X dotări cu tehnică pentru bucătărie;
– 6X carduri de cumpărături pe un an întreg, fiecare în valoare de 48 mii de lei;
– marele premiu 1X automobil Ford Transit Custom.

Marea extragere va avea loc în data de 18 decembrie, începând cu ora 18:30, prin tragere la sorți, prin intermediul platformei www.randomlists.com, în direct la postul de televiziune Prime TV, cât și pe paginile oficiale Facebook și Youtube Linella.

Participantul extras pentru unul din cele 10 premii mari va fi apelat de maxim trei ori, în timpul emisiunii. Este important, pentru validarea premiului, participanții înscriși la tombolă să aibă la îndemână telefoanele și toate bonurile fiscale și anexele acestora cu codurile înregistrate. Pentru a afla mai multe detalii și regulamentul campaniei, accesează site-ul  www.lamasa.linella.md .

LINELLA le urează succes celor care s-au înscris în Marea Extragere, le mulţumeşte tuturor consumatorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă și în următorul an cu servicii de calitate şi o mulţime de oferte atractive şi proiecte noi.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: