Slusari anunță că va ieși pe 21 mai în stradă, dar nu pentru a o susține pe președintă și PAS: „Nu voi merge pentru Sandu”
Full Article 2 minutes read

Slusari anunță că va ieși pe 21 mai în stradă, dar nu pentru a o susține pe președintă și PAS: „Nu voi merge pentru Sandu”

Fostul vicepreședinte al Parlamentului Alexandr Slusari anunță că va participa pe 21 mai, în PMAN, la Adunarea „Moldova Europeană”, lansată de președinta Maia Sandu. Totuși, fostul politician, în prezent președinte al Asociației „Forța Fermierilor”, declară că va fi prezent în stradă nu pentru a susține guvernarea sau președinta țării, dar pentru a-și exprima susținerea pentru cursul european al Moldovei, ca fiind în prezent singura cale pe care țara noastră poate merge.    

„Moldova nu are acum a treia cale. Sau un drum dificil de integrare europeană care necesită multă răbdare, profesionalism și duritate în negocieri. Sau portrete ale lui Stalin în centrul Chișinăului și steagurile rusești deasupra clădirilor Guvernului, Parlamentului și Președinției. Pentru că pe 21 mai, în ciuda tuturor pretențiilor mele față de actualul guvern și atitudinii mele pragmatice față de integrarea europeană, voi fi la miting. Măcar ca să arate că oamenii din Moldova pleacă nu numai la ordinul grupurilor politico-criminale și că majoritatea nu vor pacea rusă”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Amintim că președinta Maia Sandu a anunțat pentru data de 21 mai organizarea evenimentului apolitic „Moldova Europeană”. Potrivit șefei statului, manifestația ar urma să fie un mesaj transmis comunității internaționale privind dorința cetățenilor Republicii Moldova de a adera la Uniunea Europeană și de a fi parte a lumii libere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: