Telegram pentru afaceri: instrumente care vă vor crește productivitatea

Telegram este o rețea socială creată inițial pentru comunicarea între utilizatori, care, în timp, a fost adaptată pentru a răspunde nevoilor antreprenorilor. Telegram pentru afaceri oferă câteva instrumente eficiente, pe care companiile le folosesc pentru a-și crește popularitatea în rândul publicului țintă, pentru a-și mări vânzările și pentru a-și spori profitul.

Oportunități unice ale Telegram pentru afaceri

Gestionarea afacerilor în Telegram este facilitată de funcțiile speciale ale acestui mesager:
–  Servicii și instrumente profesionale. Telegram oferă canale, boți și chat-uri de grup. Canalele funcționează similar conturilor de afaceri ale companiilor pe rețelele sociale. De exemplu, serviciul LikesiD ajută la promovarea canalelor pentru a le spori vizibilitatea în rezultatele căutării și pentru a crește numărul de abonați. Acest lucru contribuie la extinderea bazei de clienți și la creșterea volumului vânzărilor. Boții și chat-urile de grup asigură comunicarea necesară cu clienții.
–  Telegram Premium. Utilizatorii beneficiază de mai multe funcționalități decât în versiunea de bază a mesagerului. Sunt disponibile funcții importante pentru antreprenori: descărcare accelerată a documentelor, fotografiilor și videoclipurilor, precum și încărcarea acestora într-un spațiu de stocare nelimitat. Există, de asemenea, funcții de transcriere text a mesajelor vocale și de organizare a extragerilor de premii printre abonații contului. Boții de chat pot trimite clienților informații despre orele de funcționare și adresa biroului companiei, precum și răspunsuri rapide din șabloane prestabilite.
–  Telegram Ads. O platformă care permite lansarea de reclame în toate canalele deschise fără acordul proprietarilor acestora. Instrumentele oferă posibilitatea de a dezvolta eficient afacerea în mesagerul Telegram și de a spori profitul. Plasarea reclamelor pe platforma Telegram Ads contribuie la creșterea conștientizării sociale a companiei și a produselor sau serviciilor acesteia.

Caracteristici ale instrumentelor Telegram pentru afaceri
Promovarea afacerilor în Telegram este posibilă datorită următoarelor funcții ale mesagerului:
–  Canale. Companiile creează un canal Telegram și îl folosesc ca un cont de afaceri. Acesta este făcut public, astfel încât publicul țintă să poată accesa și să se aboneze. Conturile de afaceri sunt utilizate activ în scopuri de marketing. Pe acestea sunt publicate mesaje despre promoții, sunt anunțate produse și servicii noi și sunt realizate sondaje. De asemenea, aceste conturi servesc ca medii corporative, pe care sunt publicate știri ale companiei și mesaje despre schimbările proceselor de afaceri. Prin urmare, este important să personalizați canalul Telegram pentru afaceri în culorile corporative.
–  Boți. Aceștia automatizează operațiunile de rutină. Boții sunt utilizați pentru primirea și procesarea comenzilor, realizarea sondajelor, trimiterea mesajelor și alte sarcini. Pentru magazinele online și site-urile care vând produse și servicii, sunt create boți de chat prin intermediul cărora se poate efectua plata directă. Utilizarea boților de chat ajută clienții să economisească timp și să îmbunătățească calitatea serviciilor.
–  Chat-uri de grup. Compania creează un grup din clienți fideli pentru a construi o comunitate în jurul mărcii sale. Telegram pentru afaceri oferă 2 tipuri de chat-uri de grup: chat-uri obișnuite și superchat-uri. Chat-urile obișnuite au un număr limitat de participanți — până la 200 de persoane. Superchat-urile nu au limită de participanți. Utilizatorii pot fi invitați în chat-uri prin link sau adăugați dintre clienții companiei.
Instrumentele prezentate ale mesagerului oferă multe oportunități pentru a stabili o comunicare eficientă cu clienții și pentru a automatiza procesele de rutină.

Cele mai bune servicii pentru promovarea canalelor Telegram
Companiile pot găsi abonați în Telegram pentru afaceri cu ajutorul unor servicii speciale. Iată top 3 astfel de resurse:
1)  LikesID.com
Serviciul LikesiD dezvoltă strategii care asigură promovarea eficientă a afacerilor în Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube și TikTok. Oferă utilizatorilor săi o gamă largă de servicii SMM și de marketing pentru a îmbunătăți performanțele rețelei sociale: creșterea numărului de abonați, comentarii, aprecieri, vizualizări etc.
Avantaje ale LikesiD:

  • Garanție de 30 de zile pentru furnizarea serviciilor.
  • Prețuri accesibile.
  • Funcții actualizate constant.
  • Răspunsuri rapide din partea serviciului de asistență.

LikesiD oferă pachete mici de servicii pentru ca noii clienți să poată evalua rezultatele și calitatea serviciilor.
2) SocialBoss.org
Serviciul SocialBoss ajută la obținerea rapidă de abonați în Telegram și alte rețele sociale. Are o reputație bună și oferă o gamă largă de servicii pentru promovarea conturilor de afaceri.
Avantaje ale companiei:
– Garanție pentru calitatea serviciilor oferite.
– O gamă variată de opțiuni de plată, inclusiv diverse criptomonede.
Un dezavantaj al serviciului este faptul că interfața este disponibilă doar în engleză. Clienții care nu cunosc limba engleză sunt nevoiți să se bazeze pe intuiție pentru a înțelege cum să configureze un pachet de servicii.
3)  SocialsGrow.com
Serviciul SocialsGrow asigură creșterea rapidă a afacerilor prin sporirea numărului de abonați și alte activități.
Avantaje majore ale serviciului:
– Nivel ridicat de protecție a confidențialității utilizatorilor.
– Aplicarea funcției «Risk Free Guarantee», care permite returnarea plății în termen de 2 săptămâni.
SocialsGrow este un serviciu străin, cu interfață în limba engleză și navigare intuitivă.

Cum să creezi un canal Telegram pentru afaceri?
Pentru a crea un canal Telegram pe computer, trebuie să parcurgeți următorii pași:

  •  Accesați mesagerul Telegram și contul de afaceri.
  • Deschideți meniul lateral. Apăsați pe butonul cu trei linii orizontale situat în colțul din stânga sus al ecranului.
  •  Selectați opțiunea «Creează un canal» și introduceți un nume pentru canalul dvs.
  •  Descrieți contul. Scrieți o scurtă descriere și indicați nickname-ul dvs. în Telegram.
  •  Încărcați o fotografie de profil. Aceasta trebuie să fie ușor de recunoscut.
  •  Accesați setările Telegram. Apăsați pe opțiunea «Canal public» și introduceți link-ul.

Gata! Pentru a accesa canalul Telegram pentru afaceri, trebuie să apăsați pe fotografia de profil sau pe numele canalului.
Cum să gestionezi un canal Telegram pentru afaceri?
Pentru a crea o afacere în Telegram, este important să vă stabiliți obiectivele și să elaborați un plan de conținut. În această etapă, puteți folosi idei de afaceri în Telegram. Obiectivele creării unui cont de afaceri pot fi:
–  formarea imaginii;
–  vânzarea de produse sau servicii;
–  obținerea de profit din vânzarea de publicitate.
La elaborarea planului de conținut, ar trebui să vă ghidați după obiectivele proprii și după exemple de afaceri similare în Telegram. Calitatea conținutului este mai importantă decât cantitatea. Publicarea a 2-3 postări interesante și unice pe săptămână este percepută mai bine de clienți decât 2 postări mediocre zilnic. O postare de calitate va oferi utilizatorului răspunsuri la toate întrebările de interes într-un singur loc.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

presedinte.md

Moldova va fi reprezentată de 23 de sportivi la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Președinta Sandu le-a înmânat drapelul

Președinta Maia Sandu le-a înmânat pe 15 iulie le-a înmânat sportivilor care vor reprezenta Republica Moldova la Festivalul Olimpic al Tineretului European, organizat în orașul Skopje, Macedonia de Nord. S-a întâmplat în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat în incinta instituției prezidențiale. Președinta le-a urat succese la competiție sportivilor noștri.

În Republica Moldova trăim o adevărată renaștere a sportului. În 2022, 2023 și 2024, sportivii noștri au obținut rezultate remarcabile la competițiile internaționale, inclusiv la Jocurile Olimpice. Sunteți dovada vie că, atunci când îți dorești cu adevărat ceva, totul devine posibil. Vă doresc mult succes, putere de concentrare și energie pozitivă la toate probele la care veți participa”, a notat șefa statului.

Totodată, șefa statului a menționat inițiativele implementate în ultimii ani pentru dezvoltarea sportului autohton: adoptarea noii Legi a sportului, modernizarea a peste 100 de săli și terenuri sportive și majorarea burselor acordate sportivilor.

presedinte.md
presedinte.md
presedinte.md
presedinte.md

Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) reprezintă un eveniment multisportiv organizat sub egida Comitetelor Olimpice Europene. Festivalul servește drept rampă de lansare pentru tinerii sportivi în vederea participării ulterioare la campionate europene, mondiale și la Jocurile Olimpice. Prima ediție a avut loc în Bruxelles în 1991. În acest an, țara noastră va fi reprezentată de către 23 sportivi alături de antrenorii lor, la categoriile badminton, atletism, înot, judo, tenis de masă, taekwondo, ciclism și tir.

(VIDEO) Ceban nu va fi deputat/Dodon a cheltuit de două ori mai mult decât Sandu/Centrul Chișinăului, blocat

Cele mai importante știri din Moldova și din lume în noua ediție NewsMaker!
Subiectele ediției:
— Carburanții se scumpesc din nou în Moldova
— Ceban nu vrea să ajungă deputat în Parlament?
— CSJ a explicat de ce alegerile din Boldurești sunt valabile
— 28 de raioane au pierdut peste 20% din locuitori
— Avocații au intrat în grevă generală
— Ședința în dosarul Marinei Tauber, amânată din cauza grevei avocaților
— Semnătura electronică din Moldova va fi recunoscută în UE
— Călătoriile lui Dodon, de două ori mai scumpe decât ale Maiei Sandu
— Piața Marii Adunări Naționale, închisă temporar. Cum va circula transportul public
— Furtună, Lungu, Nesterovschi și Lozovan, sancționați de UE
— Informații despre alegeri, la un click distanță pentru moldovenii din diaspora
— Temperaturile ridicate se mențin. Două Coduri Galbene, în vigoare
— Transportatorii vor protesta în fața sediului delegațieI UE la Chișinău
— Sandu răspunde acuzațiilor Moscovei: „Minciunile vor curge gârlă”
— 25 din 66 de partide pot participa la parlamentare
— Ai altă adresă? Anunță autoritățile pentru a putea vota la alegeri
Abonați-vă la NewsMaker – cele mai actuale știri fără cenzură.
Nu uitați să apăsați pe clopoțel pentru a nu rata noile ediții: zilnic, la 15:00 și 19:00, de luni până vineri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Băcioi a devenit cel mai populat sat din R. Moldova, depășind Congazul. Câți oameni locuiesc acolo

Băcioi a devenit cel mai mare sat din Republica Moldova după numărul populației. Asta arată rezultatele finale ale recensământului populației și locuințelor 2024, publicate de Biroul Național de Statistică.

Potrivit sursei citate, în Băcioi locuiesc 11 663 de persoane, ceea cel face oficial cel mai mare sat din țară după numărul populației. Pe locul doi se clasează Bubuieci – cu 11 152 de locuitori, iar pe locul trei Trușeni – cu 10 937.

Pe poziția a patra s-a clasat Costești – cu 8 427 de oameni. Congaz, anterior cel mai populat sat din țară, a coborât pe locul cinci, cu o populație de 8 269.

La polul opus, cel mai mic sat din Republica Moldova a devenit satul Salcia din raionul Taraclia, unde, conform recensământului, au fost înregistrate doar 182 de persoane.

Parlamentul Republicii Moldova

Legea privind avocatura a ajuns la Președinție. Maia Sandu va lua o decizie în 14 zile

Președinția a recepționat proiectul de lege cu privire la avocatură, care a generat greva generală a avocaților. Șefa statului urmează să decidă asupra promulgării legii în termen de 14 zile. Precizările au fost făcute pentru NewsMaker de consilierul prezidențial Igor Zaharov. Se întâmplă în contextul apelului lansat de Uniunea Avocaților, care solicită președintei Maia Sandu să nu promulge legea, susținând că aceasta „aduce atingere gravă independenței, libertății și autonomiei profesiei de avocat”.

„Președinția a recepționat proiectul de lege în cursul zilei de ieri. Conform prevederilor legale, președinta are la dispoziție 14 zile pentru examinarea documentului. Decizia va fi comunicată public, în mod transparent, așa cum se procedează cu toate actele normative care ajung la instituția prezidențială”, a menționat Zaharov.

Precizăm că avocații au început greva generală, care va dura până la Congresul Extraordinar al Avocaților din 25 iulie. Potrivit Uniunii, motivul este „adoptarea de către Parlamentul a amendamentului cu privire la avocatură, fără consultarea profesiei de avocat, fapt care ar aduce atingere gravă independenței, libertății și autonomiei profesiei de avocat, iar în consecință ar afecta dreptul cetățeanului la asistență juridică calificată”.

În urma discuțiilor purtate luni, 14 iulie, cu autoritățile, la Ministerul Justiției, s-au stabilit unele excepții de la grevă, pentru a asigura continuitatea asistenței juridice.

Avocații consideră că soluționarea situației este posibilă doar prin nepromulgarea legii de către președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, motiv pentru care revendicarea privind nepromulgarea legii rămâne actuală.

Reprezentanții CNAJGS au semnalat că acceptă dreptul avocaților la grevă, însă, această situație poate afecta grav accesul la justiție a persoanelor vulnerabile. În context, Uniunea a stabilit că greva generală se menține, cu câteva excepții. Astfel, avocații vor putea interveni în următoarele situații:

  • acțiuni procesuale privind reținerea;
  • demersuri privind aplicarea sau prelungirea măsurilor preventive (arest, arest la domiciliu, control judiciar);
  • cauze privind violența în familie;
  • procese cu participarea minorilor;
  • cauze ce implică cetățeni străini sau apatrizi aflați în custodia statului.

Situația din Moldova, discutată de miniștrii de externe ai UE. Kallas: „Este important să înțeleagă care sunt amenințările”

Vicepreședinta Comisiei Europene, Kaja Kallas, a vorbit la Bruxelles despre vulnerabilitatea Republicii Moldova în preajma alegerilor parlamentare din toamnă. Înalta Reprezentantă a UE a făcut aceste declarații pe 15 iulie, în marja reuniunii Consiliului Afaceri Externe al Uniunii Europene, la care participă și ministrul de Exerne al R. Moldova.

Potrivit unui comunicat al MAE, Mihai Popșoi, a participat la un mic-dejun de lucru, care a reunit miniștrii de externe ai celor 27 de state membre ale UE, precum și comisarul european pentru extindere, Marta Kos.

În cadrul discuțiilor, Mihai Popșoi a informat oficialii europeni despre progresele în procesul de aderare la UE, dar și despre provocările de securitate cu care se confruntă țara, în special în contextul amenințărilor hibride și al ingerințelor străine.

Înalta Reprezentantă a UE pentru afaceri externe și politica de securitate, Kaja Kallas, și comisarul Marta Kos au salutat eforturile autorităților de la Chișinău în avansarea pe calea integrării europene și au reafirmat sprijinul constant al Uniunii Europene, atât prin asistență tehnică și financiară, cât și prin consolidarea rezilienței instituționale a Republicii Moldova. Miniștrii europeni prezenți la reuniune au reiterat, de asemenea, susținerea politică deplină față de parcursul european al Republicii Moldova, atât la nivel comunitar, cât și bilateral.

Ministrul Popșoi a mulțumit pentru sprijinul constant oferit Republicii Moldova. Oficialul a evidențiat în mod special deciziile recente care vizează debursarea a 270 de milioane de euro din Planul de creștere al UE pentru Republica Moldova, ieftinirea transferurilor bancare din 5 octombrie 2025 și eliminarea tarifelor de roaming de la 1 ianuarie 2026.

„Drumul european al Republicii Moldova este susținut de rezultate concrete și angajamente ferme. Suntem determinați să continuăm acest parcurs cu sprijinul partenerilor din Uniunea Europeană”, a menționat ministrul Mihai Popșoi.

În debutul reuniunii Consiliului European de Afaceri Externe, Kaja Kallas, citată de Moldova1, a subliniat vulnerabilitatea Republicii Moldova în preajma alegerilor parlamentare din toamnă.

„Vom discuta despre influența străină malignă, interferența în alegeri și ce mai putem face pentru a consolida reziliența Republicii Moldova. De asemenea, este important ca miniștrii de externe să înțeleagă care este situația, care sunt principalele amenințări, care sunt problemele”, a declarat Kaja Kallas.

Menționăm că astăzi, miniștrii de externe ai UE au aprobat, în cadrul reuniunii, includerea de noi politicieni și entități în lista de sancțiuni pentru acțiuni de destabilizare a Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de Rikard Jozwiak, jurnalist de la Radio Europe Free, care activează la Bruxelles.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: