Ultima posibilitate de a participa în Concursul Mărcilor Recunoscute Notorium Trademark Awards 2023
Full Article 2 minutes read

Ultima posibilitate de a participa în Concursul Mărcilor Recunoscute Notorium Trademark Awards 2023

La Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM Trademark Awards participă peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 170 de subcategorii de produse și servicii.

Perioada de înscriere a mărcilor noi în Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2023 se finisează pe 22 septembrie.

Agenţii economici pot să înscrie mărcile noi în Concurs, completând formularul pe https://notorium.md/send.

Concursul dureză pînă pe 29 septembrie curent și este disponibil cu voting online și SMS voting pe pagina oficială www.notorium.md, cu înregistrare în baza numerelor de telefoane mobile din Moldova. Pentru că se ține de cont de principiul de calitate și transparență, pentru prima dată în Moldova, de pe un număr de telefon va fi posibil de votat doar o singură dată brandurile preferate înscrise în Concurs.

Recomandăm să participați activ în concurs, să votați și să publicați pe rețelele sociale informația Dvs. de votare, pentru obținerea unui rezultat mai bun (pe https://notorium.md/promovare găsiți exemple de promovare utilizate anterior de participanții concursului).

Câștigătorii Concursului NOTORIUM Trademark Awards 2023 vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie.

Ei concurează pentru distincțiile trofeele NOTORIUM şi pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul «VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ».

Conform studiului de marketing «VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ», realizat de Xplane Market Research Agency, pe un eşantion de 500 de interviuri, realizate în municipiile Chişinău, Bălţi şi Cahul:

•70% din consumatorii din Moldova probabil ar cumpăra un produs sau serviciu marcat cu logotipul «VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ»;

•59% din consumatorii din Moldova vor avea încredere în aceste produse sau servicii marcate cu logotipul «VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ».

În baza acestor date se estimează o creştere cu 20% a vânzărilor pentru aceste produse sau servicii şi creșterea loialităţii şi încrederii consumatorilor moldoveni în ele. Raportul în întregime care cuprinde rezultatele studiului poate fi accesat la adresa https://bit.ly/3iheNDz.

Procesul de creare a trofeelor

Beneficiile participanților la Concursul Mărcilor Recunoscute Notorium 2023 le găsiți pe https://notorium.md/despre.

Oferta pentru parteneriate este disponibilă pe https://notorium.md/oferta-parteneri-ro.pdf?v=2.

Fiti parte din comunitatea liderilor business-ului moldovenesc ce au fost desemnați învigători la cele 7 ediții NOTORIUM, 2016 — 2022:

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: [email protected], de asemena la organizatorii evenimentului: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: